Ahogy arról korábban beszámoltunk, Jakab Péter közösségi oldalán osztotta meg, hogy a Jobbik petíciót indít a kötelező oltások ellen. A Mi Hazánk az ATV szerkesztőségéhez juttatta el közleményét.

A Mi Hazánk durván beleáll Jakab Péterbe, szerintük a Jobbik egy elvek nélküli párt

Jakab és pártja eddig egészen mást képviselt, és mindvégig a Covid-oltásokat népszerűsítette, eddig Jakab Péter is arról posztolt büszként, hogy a sokadik oltást is beadatta magának

- írja a közleményében Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke.

A párt úgy látja, egy "semmit érő petíciót indítottak a kötelező oltások ellen", pusztán csak "kampányfogásként".

2021. április 10-én az ellenzéki pártok közös közleményben követelték a kormánytól, hogy a minél gyorsabb és szélesebb körű lakossági beoltás érdekében törölje el az oltási regisztrációt

- emlékeztetett.

Toroczkai felidézte, hogy 

az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter is azt nyilatkozta korábban, hogy elfogadhatónak tartja a kötelező oltást. Bő két héttel ezelőtt újabb közös közleményben követelték a balliberális pártok (köztük a Jobbik) az oltás felpörgetését. Akkor pontosan így fogalmaztak: "Követeljük, hogy az Orbán-kormány indítson minden eddiginél átfogóbb oltási kampányt, döntsön a negyedik oltás beadásának lehetőségéről!".

Közleményében több kérdést is megfogalmazott a Jobbik elnöke felé:

Hol volt Jakab Péter akkor, amikor több millió emberre kényszerítette rá az oltást a kormány? Akkor miért hallgatott?

A Mi Hazánk elnöke szerint "mindezekből jól látható, hogy a Jobbik egy elvek nélküli párt, amely mindig a pillanatnyi önös érdekei alapján cserélgeti mondanivalóját".

Forrás: atv.hu
Címlapkép: MTI/Kovács Attila

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
A Jobbik emberei egyedül már nem jutnának a parlamentbe. Kb. 4% a párt. Ennyi volt, még négy évig 20 ember jól él és vége a dalnak. (Feltételezve, hogy az összefogott moslék bejut...)
Senki nem fog gályázni azért, hogy 20 ember jól éljen. Ezek meg vagy beolvadnak a DK-ba vagy 4 év múlva kereshetnek munkát.
Istenakinincsen
@surdilloFUJT: ma, 00:13
Lehet hogy tájékozatlan vagyok,de én nem látom Torockait fideSsnyaloncnak.Úgy látom nyomoz évek óta a végrehajtói disznóságok után,felkeresett független viruskutatókat a koronavirussal kapcsolatos homályos és egyoldalú tájékoztatás tisztázására.te lehet hogy jobban ismered,én ennyit látok.Jakab Péter,Hadházy Ákos,Juhász Péter mind hasonló ügyeken dolgoznak és nem értem miért nem együtt?
bence
Na még csak pont Toroczkai hiányozna ! Megmutatta magát 2006 - ban ! Élősködő , csürhe népség , élükön a vezérükkel !
Sziszifusz
@verőce21: 20:13
Nem a KDNP-ről akartál írni ? Ugyanis amit leírtál az rájuk illik.
namihami
Mi Hazánk? A Fidesz radikális, mondjuk ki:: NYILAS részlege? De lehet használni a HUNGARISTA meghatározást is. Az se kedvezőbb.
verőce21
@Sziszifusz: A KDNP-nek biztos és erős szövetségese van. És egyedül is van 9-11 egyéni körzetű képviselője...! Már maga 5%, a listás nélkül is!

Ontod/öntöd a butaságot! Röviden: butavagy @Sziszifusz:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.