Hírzárlatot rendelt el a miniszterek számára Kövér a Völner-Schadl fideszes korrupciós botrányban – írja a Facebookon Tóth Bertalan, a Magyar Szocialista Párt társelnöke, frakcióvezetője.

Völner-Schadl fideszes korrupciós botrány: Hírzárlatot rendelt el Kövér László

Kövér László és Völner Pál. MTI Fotó: Komka Péter

Tóth Bertalan közösségi oldalán azt írta:

Kövér László ugyanis visszautasította azokat az írásbeli választ igénylő kérdéseimet, amelyeket két hete küldtem el a kormány összes tagjának annak kapcsán, hogy Völner Pál korábbi igazságügyi államtitkár és jelenlegi fideszes országgyűlési képviselő úgy fogalmazott:

"Az EMMI egyébként egy trágyadomb. Olyan embereket gyűjtenek össze a közszférában, akik sehol nem kellenek. Csupa ilyen kisebbségi komplexussal rendelkező, lusta embert."

Hozzátette:

Azt szerettem volna, ha Völner Pál után ők is elmondják a véleményüket arról, hogy valóban trágyadomb-e az EMMI,

különbözik-e az ő minisztériumuk az EMMI-től, az EMMI vezetésének kisebbségi komplexusa, lustasága miatt van-e tragikus helyzetben a mai oktatási és egészségügyi rendszer, és ezért képtelenek-e szakszerű és releváns kérdésekre épkézláb válaszokat adni.

Úgy látszik megijedtek a kérdésektől, ezért aztán Rétvári Bence az EMMI államtitkára azt kérte Kövér Lászlótól, hogy ne kelljen válaszolniuk a számukra kellemetlen kérdésekre.

A Schadl-Völner ügy kapcsán már egy éve nyomozz az ügyészség, tavaly november végén pedig már minisztériumokban is tartottak házkutatást, többek között a Miniszterelnökségen is.

Forrás: klubradio.hu

Címlapkép: MTI/ Komka Péter

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Amiről nem beszélünk, az nincs is?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Van egy rossz hírem! A modortalanság, a kulturálatlanság diploma független! Lehet valakinek három diplomája, akkor is néha bunkó módom viselkedik! Viselkedni , elsősorban otthon tanul a kisgyerek! Ha Pistikét nem tanítják meg viselkedni, István neveletlen fráter lesz!
Istenakinincsen
@Pegero: Ügyesen kerülgeted a forró kását.
Jóccakát!
Medvepapa
Hát bizony 3 gyermek melet nembírtam.
Lepényleső
...és mihelyt tilos róla beszélni,meg is szűnt problémának lenni?
(Hihettük egykor,- hogy általuk a gyerekkorunkat újra fogjuk élni?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.