Kikéri a Belváros-Várnegyed önkormányzata által kötött beruházási szerződéseket Csárdi Antal, a városrész LMP-s országgyűlési képviselője. A politikus keddi, online is közvetített sajtótájékoztatóján ezt azzal indokolja: látni kell, mire szórja el az emberek pénzét az V. kerület vezetése.

LMP: ideje végre rendet tenni a Belváros beruházásai körül!

Fotó: Facebook

Csárdi Antal szerint ideje végre rendet tenni a túlárazott megrendelések körül. A példákat sorolva azt mondta: a Pilvax közben 200 millió forintos beruházást hajtott végre az önkormányzat, míg a Bástya utcában annyiba kerül egy minipark kialakítása, mint egy kastély. A Belváros főutcája pedig több mint 300 milliárd forintba került – sorolta.

Az indokolatlanul sokba kerülő beruházásokat pedig az a Penta cégcsoport végzi, amellyel még a korábbi polgármester, Rogán Antal idejében kezdett együtt dolgozni az önkormányzat – mondta.

A társaság most 75 millió forintért épít egy 431 méteres futókört az Olimpia park köré, háromszor annyiért, mint amennyibe nemrég Egerben alakítottak ki hasonló pályát. Ott ugyanis 1250 méter került 75 millió forintba – hangzott el.

Csárdi Antal kijelentette: látni kell, mi okozza a hihetetlen mértékű árkülönbséget.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Gondolom Fidesz vezeti a környéket... Akkor mi a kérdés?
justhpeter
Csárdi képviselő úr még nem hallott alkotmányos költségről.
Lepényleső
...az ország további fosztogatása mellékes téma,egy városrész a főprobléma?
ómió
És a városházát eladtátok már, efftársak!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.