Egy egész hálózatot szőttek 13 milliárd forintnyi közpénz csapdázására. Egymás után jelzik az ellenzéki pártok, képviselők, hogy kormányváltás esetén újból nekiveselkednek az Elios-ügy feltárásának, mert az EU Csalás Elleni Hivatala (OLAF) hiába állított össze évekkel ezelőtt egy vádirattal felérő vizsgálati anyagot, a magyar hatóságok nem találtak nyomot semmiféle bűncselekményre.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ez az egy téma szisztematikus végigvitele, kinyomozása lefejezné a teljes Fidesz maffiát!
És az elmúlt 12 évből van még jónéhány hasonló...
kedvelem a NERtelenséget
Hogy egy klasszikussal éljek:
"Könyörgöm, akasszuk fel" őket, persze előtte kiverjük belőlük az ellopott pénzt.
Aki Én
,,olyan durvának ítélte a történteket, hogy a teljes, 13 milliárd forint uniós támogatás visszafizetését javasolta. A kormány intézkedésére a számlát az uniós kassza helyett végül a magyar költségvetés állta."

Elismerve ezzel a csalás tényét.
A sok hülye szektatag tagadja ezt az ügyet, pedig az a ,,belügyekbe beavatkozó" OLAF tárta fel, amelyikre mindig hivatkoznak 4-es metró ügyben. Amiről óránként volt sajtótájékoztató az M1-en.
A sok buta fideszcsicska most a Putyin hosszú asztalán csámcsog, ez kényes téma nekik.
Igaz @ómió: meg társai?
ómió
@Aki Én: Ne a hazudozásban kapj merevgörcsöt, bolsiék elmebetege, hanem Demszky efftársad 167 milliárdos metro "túlszámlázását" meg Cseh Guevarra, alias Botmixer Katalin efftársnőd "cégköltöztetős" eus pénzlenyulását "elemezd" és "csámcsogd" végig! A vigyorgói betegágyadból nem megy, bolsiék gyagyása!? Vagy csak az efftársi hazugságpotenciálod gátolja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.