Ahogy arról korábban beszámoltunk február 12-én, szombaton 15 órától tartja szokásos évértékelőjét Orbán Viktor miniszterelnök, amire közösségi oldalán aktívan emlékeztette is követőit. A kormányfő beszédének végeztével jelent meg a hatpárti ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltjének bejegyzése a Facebook-oldalán.

"Orbán a fejében lévő démonokkal küzdő gyáva báb lett" – keményen támadja az ellenzék a miniszterelnököt
Kép: Facebook/Orbán Viktor 

Röviden reagált a kormányfő által az április 3-i választások előtt épp 50 nappal, a kampányidőszak hivatalos kezdetén elmondott évértékelő tartalmára Márki-Zay Péter.

Közösségi oldalán azt írta, Orbán Viktor évértékelőjének az egyetlen erénye az volt, hogy ez volt az utolsó miniszterelnökként.

Velem foglalkozott sokat, az ország valódi gondjaival semennyit. Úgy történt, ahogy sejtettem: üres szónoklat, zavaros képek, szóvirágok. És ha mindazt, amit mondott komolyan gondolná, kiállna velem vitázni

- jegyezte még meg.

A Párbeszéd közölte:

a miniszterelnök most sem beszélt Magyarország valódi problémáiról: a megélhetési válságról, az egészségügyi katasztrófákról, az oktatás kivégzéséről, ahogyan nem ejtett egyetlen szót arról sem, hogy családja, kiváltságos haverjai a magyar emberektől ellopott pénzből, teljesítmény nélkül hizlalták luxusra magukat. A korrupt, érzéketlen kormányfő mondhat bármit, Putyin és Kína által rángatott, megfáradt báb lett, aki béna szóviccei mellett csak a fejében létező démonokkal küzd jobban.

A Demokratikus Koalíció közleményében szerint

az eseményen elhangzottakat sajnos nem tudjuk kommentálni, mert nem volt időnk szórakoztató showműsort nézni, a Demokratikus Koalíció politikusai és aktivistái ma egész nap az utcán vannak. Ajánlást gyűjtenek, kampányolnak, és meghallgatják az emberek problémáit, amelyekre a fideszes elit 12 éve süket és vak.

Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor 

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
@simmering73: Zavar a beteg buziságod libsi? Szedjél gyógyszert őrjöngő!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
Azt merte mondani, hogy mi őket gombának nézzük ! Miközben ő tartana minket a sötétben és etetne trágyával ! MInden fordítva van ! Van egyáltalán sehogy !
simmering73
@Rizikó: Egyenlőre úgy látni, hogy te őrjöngsz.
Rizikó
@simmering73: Szóltam én hozzád? A nyomi, frusztrált libsi léted csak kötekedik és őrjöng a normalitást látva.
Eltakarítjuk a beteg fajtádat. Elegünk van a kis provokáló buzikból. Ha megértetted, nyomi!
simmering73
@Rizikó: Miért őrjöngsz te náci buzi?
Rizikó
@simmering73: Zavar a beteg buziságod libsi? Szedjél gyógyszert őrjöngő!
ómió
Pedig, ugye, "bátran bolsivá nőhetett volna", ahogy ti, efftársak!? De - pechetekre - ő 89-ben a "magasabbrendű társadalmatok" eltakarítására "szövetkezett"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok