Orbán Viktor évértékelőjén arról is beszélt, hogy Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra. De mi az előre és mi a hátra – tette fel a kérdést Orbán. 

Orbán Viktor: Magyarországra nem csak a vírus, de a baloldal is rátámadt
Fotó: MTI/Benko Vivien Cher

Két nehéz évet hagytunk magunk mögött, állítja a miniszterelnök. Meg kellett szervezni a védekezést, újra kellett indítani a gazdaságot, támaszt kellett nyújtani az időseknek és a fiataloknak, ez gombócból is sok, nemhogy feladatból.

Orbán Viktor köszönetet mondott az orvosoknak, mentősöknek, operatív törzsnek, az oltási kampány szervezőinek, Áder Jánosnak és feleségének a munkáját.

Egy ilyen semmiből lecsapó világjárvány terheléspróba is, afféle stresszteszt. Mindannyiunk nyomás alá helyez. Önök is láthatták, a magyar állam derekasan állta a sarat. A parlament végig ülésezett, megadta a kormánynak a sikeres védekezéshez szükséges mozgásteret és közben ellenőrzés alatt is tartotta a helyzetet

– közölte.

A kormány szerinte egységes és higgadt maradt, az ország cselekvőképessége nem forgott veszélyben, az új alkotmányos államvezetési rend jól vizsgázott – írja a 24.hu.

Orbán úgy gondolja, az emberek többsége szerint

Magyarország jól védekezett, miközben Magyarországra nem csak a vírus, de a baloldal is rátámadt, ezt megítélni a nép április 3-án fogja, de lesz egy másik ítélet is "Isten rendelése szerint"

Forrás: Infostart.hu, 24.hu
Címlapkép: MTI/Benko Vivien Cher

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Horizont: Szerintem már meg is van zakkanva. 12 évet töltött el hazudozásban és lopkodásban azzal a tapasztalattal, hogy neki minden bejön. Ám lassan szembesülnie kell, hogy ennek egyszer vége lesz és félelemmel tölti el, hogy a vég utáni történésekre már nem lesz ráhatása.
Feró25
Egy normális országban ezek már régóta nem lehetnének hatalom közelében.
Toller Béla
A baloldal, az egész ellenzék nem Magyarországot támadja ! De nem ám ! A fasiszta berendezkedésű orbánkormányt akarja eltávolítani ! Azt még a jobboldali emberek sem túrik, hogy itt megint egy horthysta brancs vegye uralma alá az embereket és az intézményeket, kifosztva az országot és elvéve a jövő minden reményét ! Nem lehet minden a parasztgyerek rogáné, a múparaszt orbáné, rokonoké és családtagoké, strómanoké és lelkiismeretlen ügyészeké !
ómió
Naná! A bolsik már több, mint 100 éve! Azóta se bírtunk tőlük megszabadulni!
solidedge
@ómió: Előtte viszont csak jobboldal volt. kegyetlen nyomorúságot generálva.
ómió
@solidedge: "Kegyetlen nyomorúságot" itt nekünk a bolsi tetübandád generált! A Habsburg szatírral "koprodukcióban" először Trianont, majd 45. után 45 év alatt 50 év lemaradást a "rothadó kapitalizmus" mögött, amit "kormányon" azóta is állandóan fenntartani igyekeztek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.