Király Júlia, aki az egyesült ellenzék gazdaságpolitikai szakértője, nyilvános támogatója, valamint a közös program egyik kidolgozója egy MZP-nek és szakértő kollégáinak címzett levelében bejelentette, hogy a jövőben nem vállalja az egyesült ellenzék nyilvános támogatását - kivéve, ha Róna visszalép köztársasági elnöki jelölésétől.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Iványi Gábor Orbánhoz:"ahelyett, hogy hencegsz, hogy te vagy a kereszténység utolsó bástyája, olvasd el a Bibliát, mert nem olvastad, különben nem tettél volna olyan dolgokat, amelyek szöges ellentétben vannak vele"
uploads.disquscdn.com/images/9b4ae5ec19689a77646b71b43f36b1a7a413596e121a379bacb72ce14d2af656.jpg
Miért nem jelölték Iványit és Rónát is, meg akár még valakit? Az ellenzék egységesen megszavazza őket, elmondják a 15 percüket, aztán tökmindegy, hány szavazatot kap, úgyis az OV fülbevalós (krotáliás) boszorkányt választják meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.