„Oroszország ma reggel megtámadta Ukrajnát katonai erővel, ezért a Nemzetbiztonsági Operatív Törzs ülést tartott. Európai Uniós és NATO-szövetségeseinkkel együtt elítéljük Oroszország katonai fellépését” – jelentette be Facebook-oldalán Orbán Viktor.

A miniszterelnök arról is tájékoztatott, hogy ma Brüsszelben vésztanácskozást tartanak a kérdésben. 

„Úgy látom, hogy az európai egység fenntartható lesz, és közös lépésekre szánhatjuk el magunkat. Magyarországnak ebből a háborús konfliktusból ki kell maradnia, mert számunkra a legfontosabb a magyar emberek biztonsága, ezért szó sem lehet arról, hogy akár katonákat, akár katonai eszközöket telepítsünk Ukrajnába”

- mondta Orbán, hozzátéve, humanitárius segítséget természetesen nyújtunk majd.

Végül jött egy kis kampánybeszéd:

"Nem tudjuk elfogadni a baloldal javaslatait, melyek veszélybe sodornák Magyarország gáz- és energiaellátását, és a magyar családok rezsicsökkentését."

Orbán Viktor szerint arra kell számítanunk, hogy a Magyarországra érkező, feltehetően menekültstátuszért folyamodó ukrán állampolgárok száma megnő, felkészültünk az ellátásukra, képesek leszünk gyorsan és hatékonyan szembenézni ezzel a kihívással.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Jól néz ki a Zsírtacsi...Vazzze,,ez " szétfelé " bandzsít..???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Horizont: Ha ma is úgy beszélt volna, mint tegnap, akkor meg az lenne a bajod. El nem tudom képzelni, hogy lehet így élni..."Málnuci úrasszony" :-)
Pipás
@Málna: Ha te mondod, akkor "biztosan" így van. Nem szoktál "hazudni". :)
Sámannus
Ez a mi pohosunk most is a rezsicsökkentést védiakiknek még rezsijük sincs az mit a jó túrós habverőt csökkent te agyalágyult.
ómió
Pedig a rezsicsökkentés, az itthon maga az efftársi smafu! Ennek a "Zorbánnak" meg fontos? Na, ne má'!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.