„Oroszország ma reggel megtámadta Ukrajnát katonai erővel, ezért a Nemzetbiztonsági Operatív Törzs ülést tartott. Európai Uniós és NATO-szövetségeseinkkel együtt elítéljük Oroszország katonai fellépését” – jelentette be Facebook-oldalán Orbán Viktor.

A miniszterelnök arról is tájékoztatott, hogy ma Brüsszelben vésztanácskozást tartanak a kérdésben. 

„Úgy látom, hogy az európai egység fenntartható lesz, és közös lépésekre szánhatjuk el magunkat. Magyarországnak ebből a háborús konfliktusból ki kell maradnia, mert számunkra a legfontosabb a magyar emberek biztonsága, ezért szó sem lehet arról, hogy akár katonákat, akár katonai eszközöket telepítsünk Ukrajnába”

- mondta Orbán, hozzátéve, humanitárius segítséget természetesen nyújtunk majd.

Végül jött egy kis kampánybeszéd:

"Nem tudjuk elfogadni a baloldal javaslatait, melyek veszélybe sodornák Magyarország gáz- és energiaellátását, és a magyar családok rezsicsökkentését."

Orbán Viktor szerint arra kell számítanunk, hogy a Magyarországra érkező, feltehetően menekültstátuszért folyamodó ukrán állampolgárok száma megnő, felkészültünk az ellátásukra, képesek leszünk gyorsan és hatékonyan szembenézni ezzel a kihívással.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Jól néz ki a Zsírtacsi...Vazzze,,ez " szétfelé " bandzsít..???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Jól néz ki a Zsírtacsi...Vazzze,,ez " szétfelé " bandzsít..???
Eladott Ország
- Kérsz orosz krémtortát is? – Ne szivas már te is! Orosz KÉMtortának olvastam. Ajánljuk csak önnek cukrászdánk specialitását, a diktátortát! Bécsi krémest nem kérhet, mivel az nem biztonságos Lázár mondta pedig már neki Jézus is megmondta Lázár, kelj fel, és járj! és vidd magaddal a picsába a főnöködet is . Igaz ez nem volt benne a bibliába, de most már időszerű lenne. "Megkérdezték miért nem volt a doktorminiszterelenökúron' maszk! Megjött a hivatalos válasz ... törvény szerint "A hatodik életévét be nem töltött kiskorú, valamint az értelmi vagy pszichoszociális fogyatékossággal vagy autizmus spektrumzavarral élő személy nem köteles maszkot viselni." Van pávatorta is. Remélem Szibériában köt ki.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272993153_2008956035975787_8582876026918549448_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=v-Xke0FhALUAX926HDR&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_QfWs0m0YPfcxv16uNfftFGsm1cd0oR9c8QQ9yMqKRaw&oe=621C549D
CsipkeRózsa
A rezsicsökkentést nem kellene túlragoznia, hiszen a ráfizetést is mi fizetjük ki, csak nem a fogyasztásunk arányában.
Gazella
Úgy mint ukrán, úgy mint orosz nagyon remek kiváló mesterlővészeik vannak, szeretném ha zsirháj fejét eltalálná egy eltvévedt golyó.
Clavigo
@Gazella: Ilyet ne kívánj... Csupa szar lenne a környék...
Gazella
Rezsirizs!t meg hagyd már békén, májusban fellldasz minden árstopot azt elszáll az infláció.
134.bátor
Eddig úgy tudtam,hogy a mi gèniuszunk üzte ki az utolsó szovjet katonát. Talán mègsem? Mèg annyit az oroszimádatához: az 1848- as, az 1956- os forradalmat is orosz segîtsèggel vertèk le! Általános iskola 5.- es anyag
Málna
Ha van rajta sapka, az a baj, ha nincs, akkor meg az. Vannak emberek, akiknek nem tud megfelelni. Szerencsére nem is kell...:-)
Pipás
@Málna: Ha hülyeséget beszélsz, azt is rád hagyjuk. :)
verőce21
"Az orosz katonai művelet célja Ukrajna demilitarizálása és nácitlanítása, azt pedig, hogy meddig fog tartani, az orosz fegyveres erők főparancsnoka, Vlagyimir Putyin elnök fogja meghatározni."
Nessy
@verőce21: Na, akkor sokáig várhatunk!
verőce21
@Nessy: Putyin évekig készült erre az egynapos háborúra, de most békét teremtett a térségben... mindenki lenyugodhat... :)
Nessy
@verőce21: Remélem, a próféta szól belőled!
kissé felnőttem
és viktor bácsi mi lesz a gázzal bövebben??? 1/5- áron adtak neked ? vagy ez egy álom ?
Németh István
Hát hogy hagyta volna ki?? Amikor a jelentősége még nagyobb mint valaha volt eddig!
A nagyon moslék gyurcsány a felségével együtt menjenek a büdös picsába! >> Tudni illik Bulgáriába sem mehetnek!!
justhpeter
@verőce21: 16:32: Ennyire nem lehetsz hülye !!!
verőce21
@justhpeter: De, csak ennyire! De aki nem érti az hülyébb...! :)
Macskaszem
Csak remélem, hogy a Geczi nem rendelt pár eltévedt rakétát a főnökétől Putykától a kilométeres asztalnál csak azért, hogy szükségállapotot hirdethessen, és megússza a választást. Nem arra kell figyelni, hogy mit mond...
Málna
@Pipás: Nem szoktam hülyeséget beszélni. Csak vannak hülyék, akik nem értik, amit mondok. Most is épp ez történt.
Málna
@Horizont: Ha ma is úgy beszélt volna, mint tegnap, akkor meg az lenne a bajod. El nem tudom képzelni, hogy lehet így élni..."Málnuci úrasszony" :-)
Pipás
@Málna: Ha te mondod, akkor "biztosan" így van. Nem szoktál "hazudni". :)
Sámannus
Ez a mi pohosunk most is a rezsicsökkentést védiakiknek még rezsijük sincs az mit a jó túrós habverőt csökkent te agyalágyult.
ómió
Pedig a rezsicsökkentés, az itthon maga az efftársi smafu! Ennek a "Zorbánnak" meg fontos? Na, ne má'!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.