Németh Balázs, a magyar közmédia vezető arca Facebookon tette közzé gondolatait Ukrajna orosz inváziójáról, amit „teljes mértékben” elítél.

Az M1 vezető arca elszántan tolni kezdte a putyini propagandát – miután elítélte az ukrajnai agressziót

Fotó: MTI/Cseke Csilla

Azonban következő mondatát már azzal folytatta:„DE”, és feltett egy rakás, kérdésnek álcázott, orosz propagandának beillő gondolatot, amelyek szerint nem Vlagyimir Putyin orosz elnök, hanem Volodimir Zelenszkij, ukrán elnök tehet arról, hogy civilek élete forog kockán Ukrajnában – írja a 444.hu.

Németh Balázs posztjában megkérdőjelezi, hogy jó döntés volt-e „felvenni a harcot, civileket felfegyverezni és Molotov-koktél gyártására biztatni, twitter-videókkal lelkesíteni és utcára küldeni”, illetve hogy „érdemes”-e „ukránok tíz- és százezreinek az életét kockáztatni”, hogy aztán feltegye a kérdést: „2022-ben biztosan szükség van hősi halottakra?”

A kérdéseknek álcázott gondolatait aztán azzal folytatta: „És mi történne, ha lemondana Zelenszkij? Nem lenne okosabb döntés?”

Forrás: 444.hu

Címlapkép: MTI/Cseke Csilla

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez a Németh az M1 egyik legundorítóbb, legvisszataszítóbb, beszédhibás, öntelt patkánya. Egyszer már megbaszták, mert a saját véleményét terjeszti a köznek hazudott propaganda-médiában. Okádék egy buta segg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...szerintem nem egyik vagy másik párti kéne hanem olyan aki az emberek jólétét nézi nem az más pártok vagy oldalak, országok érdekeit.
...az is kérdés, hogy miért akart ukrajna a nato tagja lenni...mi késztette arra a mostani elnöküket, hogy a harcokat bevigye az országba ?...mert nem fenyegette őt soha senki, sőt amíg jól egyeztek az orosszal nem is merték volna...de most mégis kellett...neki is mert ő csak egy korcs ukrán és azoknak is akikkel ő szót ért.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: aha...szóval szerinted ez az öreg magyar zsidó köpi a tutit?..
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Én azt egy szóval sem állítottam... de abban igazat adok bárkinek hogy az egyoldalú tájékoztatás egyoldalú felfogást eredményez, tehát az hogy el kell zárni az orosz hírszolgáltatót hogy csak a nyugat baloldali tudósításai érvényesüljenek az azt bizonyítja hogy hazudnak és félrevezetnek mert nincs hasonlítási alap.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: van net...mindkét oldalt tudod nézni--..
csagyi
@Csizmás Kond: Aludjad ki magad aztán nézd meg mit írtál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.