A büdös életben nem gondoltam volna, hogy szürke kis életemet egy közeli háború kézzelfogható őrülete veri telibe. Odaverte. Néhány – talán soha nem volt normális – pojáca, akik nyilván mikropénisz-komplexusukat kompenzálandó szeretnek beöltözni - mint valami farsangon – mindenféle maskarába, vezénylő tábornoknak, felcsúti messiásnak, nagy orosz medvének, a tükörben páváskodva azt gondolván, hogy tán maga Mars, a háború istene néz onnan vissza, nem pedig a valóság, egy silány, zsékategóriás gazember.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Olvasva a hozzászólások legalább kétharmadát, elvagyok teljesen keseredve...
Ennyire hülyék az emberek, a szemüknek, a dokumentumoknak sem hisznek?
Hé egyházak! Konkurenciátok van...
Csizmás Kond
...őrület az van...főleg annál akinek az ukrán háborúval kapcsolatban is de úgy általában mindennel kapcsolatban Orbán jut az eszébe.
Emmersson71
@Dr. Proktor: Ne nézz fel címmel nemrég mutattak be egy remek filmet. Valaki - látva a szélsőséges értékeléseket, melyek a skála két végén jelentkeztek leginkább - ezt írta: Ez a film vagy NEKED vagy RÓLAD szól!

www.filmkatalogus.hu/Ne-nezz-fel--f53288
Nessy
@Csizmás Kond: Miért? A kormány nemzetközi hozzáállását ki dönti el?
Csizmás Kond
@Nessy: Gondolod hogy ez a Varga a nemzetközi hozzáállás miatt kavarta bele a kormányt meg Orbánt a szösszenetébe vagy csak a megszokott idegbaja által ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.