Amennyiben az orosz csapatok háborús, illetve emberiesség elleni bűncselekményt követtek el – és ezt valószínűsíti, hogy polgári lakosokat, illetve az alapvető létfeltételek biztosításához szükséges létesítményeket támadtak –, emiatt valamennyi civilizált állam felléphet. Ilyen esetekben ugyanis az univerzális joghatóság elve érvényesülhet.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
az a baj libsi hülye hogy a lövedékek,bombák repkednek...sokra mész a feljelentéseddel marha...annak akkor van bármi létjogosultsága ha előbb elintézed putyint...az meg lózungokkal nem megy, csak erővel...évek óta mondom, egy diktatúrában ,diktatúra ellen kitörölheted a valagad a joggal...no..majd ha ezt felfogjátok libsik, akkor talán lesz némi esély a változásra, addig nem!!!
Eladott Ország
Bárándy Péter a fideszről... „Polt Péter egy jó rendszerben jó ügyész lenne. De mert gyönge ember, ezért aláveti magát a hatalmi követeléseknek, és ennek megfelelően, az ügyészi hivatását, vezető pozícióját arra használja fel, hogy a hatalmat szolgálja, és nem arra, hogy a legfontosabb bűnüldöző szerv funkcionális működését biztosítsa. Ez rendszerhiba” – nyilatkozta Bárándy Péter ügyvéd, volt igazságügy miniszter a Hírklikknek. Azt is elmondta, hogy Orbán Viktort soha nem látta pozitív szerepet játszani, mindig a hatalom megszerzésére, vagy megtartására koncentrált.”
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273203974_4573267306134605_7032276484785010276_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=N4Fntr4EBbwAX-vj-ca&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_L4-1_9Xcxh4Keu3pTjG9LBca4fZVNoN_pFmbXmlLgNg&oe=6226AA9A
Eladott Ország
Poltnak már csak azon jár az esze, hogyan tudja megúszni, meg a sleppnek. Remélem ezt nem fogják büntetlenül megúszni!
Yoda69
El fogjak itelni putyint a távollétében, ugyanugy mint milosevicset. Ezekutan oroszorszag teruletet nem fogja tudni elhagyni, mert az interpol barhol barmikor lecsaphat ra. Mi lesz igy a pincsivel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.