Oroszország állítólag nyilvános kivégzésekre vonatkozó terveket készített elő, amiket a háború sújtotta Ukrajnában hajtana végre.

Hírszerzési források szerint Putyin nyilvános kivégzéseket tervez Ukrajnában

Fotó: ERGEY BOBOK / AFP

A Bloomberg egy európai hírszerzési tisztviselőt idéz cikkében, aki szerint Moszkva a nyilvános kivégzésekkel próbálhatja elriasztani az ukránokat attól, hogy visszavágjanak.

A kivégzéseket azokban a városokban hajthatja végre az orosz fél, amiket már elfoglaltak.

Forrás: HVG.hu

121 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Horizont: Nyírja már ki valaki ezt a mocskos férget végre!!! Elvetemült gyilkos! Már eltalálták Európa legnagyobb reaktorát, lángol, tízszer nagyobb pusztítást okozhat mint anno Csernobil amennyiben felrobban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tomsawyer - régről
Ez aztán fájintos banda. Az apokalipszis három, kehes lovasa. A negyedik a halál, annak készítik elő a terepet. Ugyan, mikor döglik már meg ez a szófosó némber, még mindig pislákol benne élet. Rúgjunk még egyet bele! Nem ezt csináltátok 10 évig? De. Pontosan ezt. Szorítsuk ki belőle az életet, ne hagyjuk levegőhöz jutni. A többi meg kezeit tördelve drukkolt, ahogy teszi most is. Nehogy már éljen, levegőzzön itt nekünk! Vegyük el tőle még az ájert is!
Nehogy gyereke legyen, még lenne valami értelme, hogy tovább éljen, valami öröme és boldogsága. Az csak nekünk lehet! A páriáknak nem!
Ez a módi nálatok. Az apokalipszis-bandában. Dőzsöltök feszt, a másiktól a száraz kenyeret is sajnáljátok.
tomsawyer - régről
Gázlángozzuk feszt, hitessünk el vele olyan dolgokat, amitől félni kezd, megkérdőjelez mindent, elmarjuk tőle a baráti kört, képtelenné tesszük arra, hogy megbízzon bárkiben, így ismerkedjen, elsivatagosítjuk az életét, pánikbeteggé tesszük, szorongóvá, ne csillogjon itt nekünk, mert a 15 ember által olvasott blogjával is zavarja a becses köreinket. A kicsinyes gazemberek körét. Helyette döntsük el, hogy ő mit gondol, döntsünk az életéről, kezeljük le ezzel, nem emberként, éreztessük vele, hogy felette állunk, alázzuk meg lépten-nyomon. Aztán játsszuk el az értetlent, hogy mégis mi baja van?! Mit nem ért? De egyszer nem szóltunk hozzá 10 év alatt, egyszer nem ültünk le vele beszélni. Mindezek után nagyképűsködjünk, ajánljunk pszichológust, ettől cinikusabb, okádék kétszínűbb, álszentebb, álnokabb gazemberséget keveset lehetne mondani. És akkor még a piedesztál magasságából esetleg sztentori hangon verdiktet dörgünk róla. Mi, a tökéletesek. Az apokalipszis-triász.
tomsawyer - régről
Gratulálok. Van mire büszkének lenni. Gyereknek otthon szoktátok mesélni?
tomsawyer - régről
A pszichopata elmebetegekről szóljon ez a nap, akik nőket abuzálnak, meg a betegesen kicsinyes, pitiáner gazemberekről, akik ebben támogatják őket. Hitvány, silány rongyemberek vagytok kivétel nélkül.
tomsawyer - régről
Összefoglalom a mai nap történéseit.
Ráugrott mindenki egy gumicsontra, és nekem totálisan hányingerem van a képmutatástól, az álszentségtől, ahogy írogatás folyik feszt a pszichopatákról "per definitio" (per definitionem lesz az egyébként, csak szólok), meg a tönkretett életekről, az életről, amibe akaratodon kívül belekényszerítettek, miközben az orruk előtt baszta el az életemet egy pszichopata és ne félj, "nem lépett" - várjá', hogy is írja, mindjárt kikeresem - "a minimális empátia működésbe" senkinél sem. Nekem ne írogasson, mert se hitelessége, se súlya nincs senki szövegének se.

T-ö-n-k-r-e-t-e-t-t-e a-z é-l-e-t-e-m-e-t.
Lehetne, hogy végre eltakarodjon, mindenki mással együtt, aki ebben támogatta és most is lapítva kussol?!
Dr. Proktor
@tomsawyer - régről: Ismerős a stílus itthonról is!
Soros, Brüsszel, ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.