Oroszország állítólag nyilvános kivégzésekre vonatkozó terveket készített elő, amiket a háború sújtotta Ukrajnában hajtana végre.

Hírszerzési források szerint Putyin nyilvános kivégzéseket tervez Ukrajnában

Fotó: ERGEY BOBOK / AFP

A Bloomberg egy európai hírszerzési tisztviselőt idéz cikkében, aki szerint Moszkva a nyilvános kivégzésekkel próbálhatja elriasztani az ukránokat attól, hogy visszavágjanak.

A kivégzéseket azokban a városokban hajthatja végre az orosz fél, amiket már elfoglaltak.

Forrás: HVG.hu

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Horizont: Nyírja már ki valaki ezt a mocskos férget végre!!! Elvetemült gyilkos! Már eltalálták Európa legnagyobb reaktorát, lángol, tízszer nagyobb pusztítást okozhat mint anno Csernobil amennyiben felrobban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tomsawyer - régről
Itt is vagyunk, jó éccakát', jó burkolást!
Na, hát ma is alátámasztatott az, amit eddig gondoltam.
Említettem már a gazemberséget? Ha nem, akkor most említeném.
Meg azt is, hogy gyógyszerre kéne költeni minden fillért.
tomsawyer - régről
Ha már itt vagyok, meg szeretném köszönni az aljasságot, a végtelen önzést, a nagyképűséget, a felsőbbrendűséget, a leereszkedő faszságokat, a gőgöt, a pökhendiséget, a panelgondolkodású pöffeszkedést, amikre a szemem forgattam 10 évig és most is, meg úgy, ahogy van, az egész embertelen szemétséget.
Ez erősített meg abban - és erősít mindennap most is -, hogy akar a fene ezek között lenni. De tényleg.
tomsawyer - régről
Gondoltam bejelentkezem, ne sikkadjon el a gazemberség. Azért rápakoltok most is egy lapáttal, mert vettetek még el eleget és nem okoztatok még helyrehozhatatlan kárt eléggé.
Minden nap elemészt a bánat. Miközben titeket olyan dolgok érdekelnek, aminek se értéke, se bármilyen jelentősége nincs.
Semmit se tudtok az életről, miközben beleavatkoztok és elrontjátok, pusztán gonoszságból, önzésből, pénzéhségből vagy csak szórakozásból.
Gazemberek vagytok.
És azok a legnagyobb gazemberek, akik hallgatnak. Most is és 10 éven keresztül folyamatosan.
tomsawyer - régről
Megint elteltek napok az életemből és megint kevesebb esélyem van. Véletlenül igazat szólt durbincs. Tényleg mindig gonoszak vagytok. Teljesen tudatosan, egyenes szándékkal műveltétek azt, amit műveltetek, a "gonosz" egy nagyon udvarias kifejezés, csak körülírja a valóságot, nem adja vissza teljesen.
Erre a gazemberségre nincs mentség és nincs szó.
Tudatos, szándékosan elkövetett aljasság. Minden egyes nappal gonoszabb és súlyosabb, aljasabb és jóvátehetetlenebb.
tomsawyer - régről
Mindig helyett mind, de végül is a mindig is igaz. A sírástól nem látok, ezért néha melléütök. Olyasmi miatt műveltétek, amire semmi szükségem nincs, egy percig sem volt, magasról szarok rá, a faszomat se érdekli, elvettetek olyat, ami viszont mindennél fontosabb lenne és megszakad a szívem miatta minden nap. Ti mind gonoszak vagytok. És ez semmit se mond el arról, hogy valójában mit gondolok rólatok.
tomsawyer - régről
Erről jut eszembe, hogy mekkora gazemberek vagytok. Förtelem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.