A cikk azt veszi sorra, mely országok mondhatók Oroszország támogatóinak az Ukrajna elleni háborúban, ebbe a csapatba került be Magyarország egyetlen európai uniós tagállamként. Magyarország, bár formálisan nem utasítja el az Oroszországot sújtó szankciókat, kategorikusan visszautasította Kijev felfegyverzését – írja vasárnapi cikkében a Pravda, amit a 444 szemlézett. A cikk azt veszi sorra, mely országok mondhatók Oroszország támogatóinak az Ukrajna elleni háborúban, ebbe a csapatba került be Magyarország egyetlen európai uniós tagállamként.

Forrás: rtl.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Jól mondja Márki-Zay: április 3-án 2 dolog közül választhatunk:
Az egyik az Unión és a NATO-n kívüli élet Orbánnal, Putyin Oroszországával szoros szövetségben,
vagy az Unióval szoros szövetségben a zsarnokság és a diktatúrák ellen küzdve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@lemon tree: Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik. Remélem, hogy ez a korsó ripityára tört.
colibri
@Nessy: Azt hiszem a málenkij robot is bőven elég lenne nekik. Tudnék mesélni a múltról. Közvetlen családtagjaim átélték és szerencsére ők túlélték csak azért, mert a nevük sváb ősökre utalt. De rengetegen meghaltak és életük legszebb éveiben voltak..
Nessy
@colibri: Nekem is volt unokabátyám, akit 16 évesen vittek el, 20 éves volt amikor hazajött, de sohasem volt hajlandó beszélni azokról az évekről. Sajnos fiatalon el is vitte a szívinfarktus.
colibri
@Nessy: Így igaz! Nagyon sokáig nem beszéltek róla, csak egy-egy évfordulón könny szökött a szemükbe. Sok-sok évnek kellett eltelni, mire kevés részletet megtudtunk.
kereső
@Nessy: Gorkij város mellett volt a tábor, ahol Édesapám raboskodott szinte még gyermekként:((((((((
Nessy
@kereső:Akik ezeket nem élték át, nincsenek róluk emlékeik, azoktól nem is várható el, hogy elitéljék a háborút. Nekik ez csak történelem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.