A Partizán új drónfelvételeket készített a miniszterelnök apjának uradalmáról.

HVG birtokába jutott tervek szerint elvileg vendégház lesz, de épül még a területen üvegház, „elmélkedősétány”, kápolna, klubház, istálló, szolgálati lakások, elektromos autó töltők és egy kút.

Orbán Viktor korábban azt mondta a hatvanpusztai birtokról, hogy az marad az, ami volt, egy majorság.

Forrás: 444.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
kormányváltás után elkobozni...gyermeküdülőnek tökéletes lenne..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Horizont: Már te is másokra hazudnád a tetves bolsiságodat? Nemcsak Aki kretÉn efftársad próbálkozik ezzel? De, ugye, azért nem Internacionálé-éneklés közben jön rád ez a tetves bolsiságod "másrahazudhatnékja"? "Visszatetsző" lenne! Vagy - másokat agyhalottazva - azt se tudod, bolsiék elmebetege, hogy mi az a bolsiság? Netán szégyelled a mocsokbolsi fajtádat? Ezért hazudnád másra? Azt nem csodálnám! Ne csüggedj! Ez az elmebeteg szinted téged azért még kiváló bolsi latrinabúvár kvalitásokra predesztinálhat!
drrotf
Én úgy látom V,. hogy nálatok a félre beszélés, az állami pénzek családba terelése és tartása, a félelem a közszerepléstől egy vitán,és félelem a személyes felelősségvállalástól , a kalmár szellem az élet minden területén,az érdekek előtérbe helyezése mindenek előtt és az értékek negligálása az olyan tempó amilyen az Indiából származókra vonatkoztatható a jellemző !Nem kell itt süketelni arról, hogy nálatok a gyerekek nem szónak a felnőtte életébe gyakorlat megy!Nagyon jól tudhatod, hogy a szülök vagyonát a gyerek örökli, és Te is egy gyerek és egyszer majd Te is örökölsz ebből a mérhetetlen vagyonból!Úgy hogy ne ámítsuk egymást!vagy, a határtalanul megvagyonosodott apád gyereke vagy
Lepényleső
...csakhogy ez esetben a szülő rendszeresen fosztogatja a gyerekek által összerakosgatott pénzt?
Megszólalása hűen mutatja az itt elfajult egykori demokráciát,és a bűntársak ezt tapssal jutalmazzák?
ómió
@Horizont: Örülök, hogy megismerhettelek, Elmebeteg efftársnő! Én ómió vagyok.
ómió
@Horizont: Most meg már te is rám hazudnád az elmebeteg tetvesbolsi egódat? Azt az "elkúrtuk"-rajongót? Csak nem Aki kretÉn efftársadtól tanultad el?
ómió
@Horizont: Ha kusikálnál, bolsiék szarkupaca, merülj alá a bolsi latrinába, ahol "anyagkompatibilis" vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.