Orbán Viktor arról beszélt, hogy az Oroszország elleni szankciókat nem szabad kiterjeszteni az olaj és a gáz területére, miután kedden Londonban tárgyalt Boris Johnson brit miniszterelnökkel és a többi visegrádi ország miniszterelnökével.

Orbán: "nem hagyjuk, hogy a háború árát a magyar családokkal fizettessék meg!"

Fotó: Leon Neal / POOL / AFP

A miniszterelnök és Szijjártó Péter külgazdasági és kügyminiszter reggel érkezett meg az Egyesült Királyságba. Délelőtt Orbán Mateusz Morawiecki lengyel, Petr Fiala cseh és Eduard Heger szlovák miniszterelnökkel egyeztetett a londoni magyar nagykövetségen. Ezután koradélután Boris Johnson a Lancaster House nevű palotában csúcstalálkozón fogadta a V4-es vezetőket. Végül pedig a brit miniszterelnök külön-külön is tárgyalt a visegrádi vezetőkkel, így Orbán Viktorral is.

Orbán a Facebookra feltöltött videójában arról beszélt, hogy  nem fogja hagyni, hogy a háború árát a magyar családokkal fizettessék meg. 

Forrás: Telex.hu

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Nagyon helyes! Fizessék a NER-lovagok!...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
@sgl: 7:08 Ez nekem is megütötte a fülemet. Mekkora hazugság ez is, hogy a lakosság 90 %-a gázzal fűt. Hogy nem szakad rá a mennyezet, amikor ekkorákat hazudik??
Nessy
@colibri: Miután senki nem ellenőrzi amit mond, mondhatja nyugodtan! A hívek meg elhiszik, akiknél táv fűtés van, vagy szénnel, fával fűtenek, esetleg szeméttel.! Ha a kormány mondja, akkor az úgyis van!
kereső
Nem mellesleg kiderült, hogy hazugság az is!!, hogy Magyarország ötödáron kapja a gázt az oroszoktól. A tőzsdei árat( Holland gázáru tőzsde) két hónapos csúszással követő áron vásároljuk.
colibri
@Nessy: Ezt az állítást ellenőrizni sem kell, anélkül is tudható, hogy mekkora nagyot mondás. Még ha az áramfogyasztásról mondana ilyen nagy arányt, akkor azt mondom: igen. De gázról ilyet állítani? Az angol elnök is jó nagy ökör, ha beszopta azt a szöveget, amit orbán becumiztatott vele...
Gazella
@KisTehen: Te kija franc keverte is Bident? :.. Ostoba :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.