A Partizán új drónfelvételeket készített a miniszterelnök apjának uradalmáról.

HVG birtokába jutott tervek szerint elvileg vendégház lesz, de épül még a területen üvegház, „elmélkedősétány”, kápolna, klubház, istálló, szolgálati lakások, elektromos autó töltők és egy kút.

Orbán Viktor korábban azt mondta a hatvanpusztai birtokról, hogy az marad az, ami volt, egy majorság.

Forrás: 444.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
kormányváltás után elkobozni...gyermeküdülőnek tökéletes lenne..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lemon tree
És ehhez még vedd hozzá...

"Mészáros Lőrinc és lánya, Beatix a hatvanpusztai major körüli területeket mind megvásárolta - értesült a 24.hu. A major egykoron Habsburg-birtok volt, ma Orbán Győző, a miniszterelnök apja a tulajdonosa.

Mészárosék májusban a majort északkeletről és délnyugatról határoló szántót, később aztán az északnyugatról és nyugatról határos szántókat is megvették. Utóbbi kettőt állami földárverésen vásárolták, míg az északkeleti és délnyugati részt magánembertől."

..., hogy ez az egész uradalom be fog épülni és végül Orbáné lesz az egész.
ómió
Bige, vagy Mártha efftárséról meg "sehol semmi"?
Pálinkás Pál
kormányváltás után elkobozni...gyermeküdülőnek tökéletes lenne..
Nyírfa
@Pálinkás Pál: No, egy rugóra járt az agyunk! :)
szaboria1
Viktorunk jól megtanulta, hogyan kell üres zsebet megtölteni.
telegdilaci
Ennél aljasabb Valaki Még nem volt Magyarországnak,a Miniszterelnöke,ez Úgy hazudik és próbál hülyének nézni mindenkit,aki hagyja hogy annak nézzék,lehet hogy nem divat a szülők dolgába beleszólni csak sajnos hogy az Apjának, Nélküle nem lett volna lehetősége ezt a nagyzási hóbortot,megvalósítani! hogy nem szakad rá a Parlament amikor folyamatosan hazudik,és vagyontalannak hazudja magát!
jesz
@telegdilaci: most még vagyontalan...aztán ha örököl, akkor hótisztán áll mindenki előtt...- kéremtisztelettel a dolgos szüleim hagyatéka, amit teccenek látni...még ezt is sajnálják?
Aki Én
@ómió: ,,Bige, vagy Mártha efftárséról meg "sehol semmi"?"
Egyrészt a két volumen összehasonlíthatatlan vagyoni érték, másrészt a médiáitokban csak azokról van szó, te ostoba, elmebeteg hazaáruló bolsi.
ómió
@Aki Én: Ha elmebeteg hazaáruló bolsit látnál, kukkants a tükörbe, bolsiék fajkreténje és énekeld el az Internacionálétokat! Az a te "súlycsoportod"!
Aki Én
@ómió: Nem csodálom, hogy elmebeteg bolsiként állandóan a libsi internacionálé alelnököd internacionáléját hozza beléd vissza a nyugtalan nosztalgia, te suttyó balfasz.
szaboria1
@Horizont: Az apja életrajza is egy hazugság.
namihami
Azt mondták, hogy majorság marad!
Na, és!?!?! Nekik ilyen egy majorság! Kicsi, sárga, savanyú, de az övék!
ómió
@Aki Én: Már ott az elmeosztályon azt is "elfelejtetted", bolsiék fajkreténje, hogy az Internacionálétokat máig is a saját bolsi tetübandád szokta harsogni "jeles alkalmaikkor"?Netán, olyankor mindig be vagy tőle kómálva, bolsiék főgyagyása, hogy ezt is másokra hazudnád? Sosem szoktak az efftársaid téged közben felébreszteni? És az agyfogyatkozásod se javult? Agydonorod meg még mindig sehol? Te így - ha megkapod - már a Lenin Díjatokat se ismered majd fel? Meg ne szégyenítsd az "efftársi miliődet"! Vagy az a hajó már rég elment?
ómió
@Horizont: Nem únod már, "baszod", hogy képtelen vagy megérteni, amit olvasol?
ómió
@Horizont: Eszerint te vadászod az olyan kommenteket, amiket sehogy se értesz? Talán a magad szintjét kéne keresned. Tudod: azt a bolsi lumpenprolit!
ómió
@Horizont: Már te is másokra hazudnád a tetves bolsiságodat? Nemcsak Aki kretÉn efftársad próbálkozik ezzel? De, ugye, azért nem Internacionálé-éneklés közben jön rád ez a tetves bolsiságod "másrahazudhatnékja"? "Visszatetsző" lenne! Vagy - másokat agyhalottazva - azt se tudod, bolsiék elmebetege, hogy mi az a bolsiság? Netán szégyelled a mocsokbolsi fajtádat? Ezért hazudnád másra? Azt nem csodálnám! Ne csüggedj! Ez az elmebeteg szinted téged azért még kiváló bolsi latrinabúvár kvalitásokra predesztinálhat!
drrotf
Én úgy látom V,. hogy nálatok a félre beszélés, az állami pénzek családba terelése és tartása, a félelem a közszerepléstől egy vitán,és félelem a személyes felelősségvállalástól , a kalmár szellem az élet minden területén,az érdekek előtérbe helyezése mindenek előtt és az értékek negligálása az olyan tempó amilyen az Indiából származókra vonatkoztatható a jellemző !Nem kell itt süketelni arról, hogy nálatok a gyerekek nem szónak a felnőtte életébe gyakorlat megy!Nagyon jól tudhatod, hogy a szülök vagyonát a gyerek örökli, és Te is egy gyerek és egyszer majd Te is örökölsz ebből a mérhetetlen vagyonból!Úgy hogy ne ámítsuk egymást!vagy, a határtalanul megvagyonosodott apád gyereke vagy
Lepényleső
...csakhogy ez esetben a szülő rendszeresen fosztogatja a gyerekek által összerakosgatott pénzt?
Megszólalása hűen mutatja az itt elfajult egykori demokráciát,és a bűntársak ezt tapssal jutalmazzák?
ómió
@Horizont: Örülök, hogy megismerhettelek, Elmebeteg efftársnő! Én ómió vagyok.
ómió
@Horizont: Most meg már te is rám hazudnád az elmebeteg tetvesbolsi egódat? Azt az "elkúrtuk"-rajongót? Csak nem Aki kretÉn efftársadtól tanultad el?
ómió
@Horizont: Ha kusikálnál, bolsiék szarkupaca, merülj alá a bolsi latrinába, ahol "anyagkompatibilis" vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.