Főoldalon hozza a keddi Békemenet promóját a hirado.hu, és aki lemaradt volna a tévéműsorról, vissza is nézheti a szervezőkkel készített beszélgetést.

Erődemonstráció a Békemenet fő célja – így reklámozza a közmédia a fideszes rendezvényt

Az évi 130 milliárdból működő közmédia az ellenzéki rendezvényéről egy szót sem ejt, cserébe elhangzik, hogy

a szervezők szerint a Békemenet a közösség erejét akarja felmutatni, célja pedig a béke minél hamarabbi elérése.

Történelmi jelentőségűnek nevezték a keddi békemenetet a szervezők. Fő üzenetük, hogy Európáért és Magyarországért vonulnak fel a nemzeti ünnepen. A Civil Összefogás Fórum szerint az idei békemenettel igent mondanak a magyarok érdekeit képviselő stratégiai nyugalomra és nemet a baloldal háborús uszító kampányára – hangzik el a műsorban.

Ifjabb Lomnici Zoltán, a CÖF-CÖKA szóvivője elmondta, hogy a baloldal 1989 előtt és az után is a magyar emberek érdeke ellen politizált, és kizárólag a saját érdekeit nézte, most pedig fegyvereket küldenének Ukrajnába, amivel fenyegetnék Magyarország biztonságát; az orosz gázról való lemondás, illetve a gazdasági kapcsolatok megszakítása – álláspontja szerint – egyértelműen Magyarország érdekei ellen valók

- számolt be a magát pártatlannak valló közmédia.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Istenakinincsen
Erődemonstráció???Akkor indulás békét teremteni Kijevben!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Bájosak ezek a régi kommunisták, akik a Kádár rendszert dicsérve éltek remekül, most Orbán talpát nyalva teszik ugyanazt! Csizmadia, Széles, Bayer, Bencsik stb. Pár éve, még a régi alapszervi párttitkár kollegám inivitált békemenetelni. Szegényt úgy "elnyomták"! Soron kívül lakás, telefon, autó. És most lelkes fidesz hívő, és szidja a kommunistákat. Még ma sem érti, hogy engem tényleg nem kényeztetett az akkori rendszer, miért nem vagyok fidesz tag. "Én sem értem! "
Eladott Ország
Csuda hogy kivan a szívem. Az uram nyilas volt, a fiam ávós, az unokám fideszes. A dédunoka meg fidelitasos.
uploads.disquscdn.com/images/62a7917b6babe784edebc59f0670925e563b72e9c1b52d1d2da41d7105bad27c.jpg
csipetke
@Horizont: 09:10 ...és úgy,hogy Bivalybasznád-alsóról nem ingyenbuszokkal szállítják Bélát,és Bélánét. Mert ez egy jó kis kirándulás, és nem vagyok benne biztos,hogy nem adnak esetleg még egy kis aprót is a részvételért

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok