És még a rendőrök is igazoltatták.

Az Index cikke szerint a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Instagram-oldalán számolt be a március 15-ei élményeiről a párt aktivistája, aki dínójelmezben – amin a Kétfarkúék matricája szerepelt – igyekezett résztvenni a fideszes Békemeneten, de ez nem jött össze neki. 

Megüttötték és ollóval szúrták meg a Békemeneten a Kétfarkú Kutya Párt dínójelmezes aktivistáját 

Fotó: Instagram/magyarketfarkukutya

Leírása szerint így alakultak a kalandjai:

"Elmentem dínojelmezben a (fideszes) Békemenetre. Majd mikor megpróbáltam bejutni a tömeg belsejébe, félúton majdnem csináltam egy képet egy kislánnyal, de a Békés tömeg akkor már elkezdet kirángatni/lökdösni a menetből (ami egyhelyben állt).

Próbaltam meggyőzni őket ilyen légbőlkapott érvekkel, hogy:

- Ez egy Békemenet,

- Az MKKP eddig fideszesnek számított

De mindhiába.

Mikor már éppen találtam magamnak egy kedves társaságot, akik felajánlották, hogy vigyáznak rám és a farkamra, egy határozott kopogtatást éreztem a jobb vállamon."

Mint írja, ezután a rendőrök kivezették a tömegből – amivel leírása szerint valószínűleg megmentették az életét, de a jelmezt mindenféleképpen –, majd közel 35 percen keresztül igazoltatták. Ennek során megtudta, hogy a gyülekezési törvény értelmében tilos az arcot eltakarva résztvenni a meneten – ezzel az a baj, hogy ebben a jelmezben látszik az ember arca.

A bejegyzés végén az aktivista még összegezte a Békemeneten szerzett sérüléseit: kapott jobbról és balról is egy-egy állast, letaposták a jelmeze farkát, lökdösték, kapott két ollószúrást, szerzett egy magyar zászlót és egy fideszes táblát – és még igazolttaták is. Mint a bejegyzés végén írja, felejthetetlen élmény volt.

Forrás: index.hu, instagram.com/magyarketfarkukutya

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Üsd, szúrd, gyalázd, semmisítsd meg! Aki nem tudná, fidesz fronton ezt hívják jobboldali kultúrfölénynek, és kiállásnak a békéért.
És a rendőreink? Tették a dolgukat, megbüntették a "dinót". Ez van, 2022. Magyarország.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
Hát nem értitek, hogy BÉKEmenet?! Ide bárki jöhet, csak Orbán seggét nyalja! Egyébként a BÉKE nevében megütünk, megszúrunk!
Csizmás Kond
...kelekótya társaság...ha jeleskedni akart miért nem vállalta a saját bőrét ?
jesz
aki kurvának áll, az ne csodálkozzon, ha megbasszák..
JAJMÁR
Sajnos ennek, és ahogy az ezelőtti összes "békemenetnek" hazudott tömegnek - és tisztelet a kivételnek, biztos, remélem van - semmi köze a békéhez. Fillérekért csúszómászó nyálkásbőrű hatalomfüggűségben szenvedő, de azalatt nagyon bátor alpári népség. Haragszom rájuk, mert közhelyes szlogenek mögé bújva megosztanak országon belül. lejáratnak kívül... és nem ilyen a magyar!!!
jesz
a kutyapárttal nem is lenne baj, ha az elnökük nem lenne olyan topis, és ne bohóckodna...sajnos ez az eredmény.

...kétségtelen sokat tesznek a köz-ért, de azt nem látják az emberek...azt viszont igen, hogy a rendőrök igazoltatják őket, és ott büntetik őket, ahol lehet.
justhpeter
@jesz: A rendőr kizárólag a saját kisebbségi érzése miatt bünteti a kutyákat, mivel szellemi fölényben vannak vele szemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.