És még a rendőrök is igazoltatták.

Az Index cikke szerint a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Instagram-oldalán számolt be a március 15-ei élményeiről a párt aktivistája, aki dínójelmezben – amin a Kétfarkúék matricája szerepelt – igyekezett résztvenni a fideszes Békemeneten, de ez nem jött össze neki. 

Megüttötték és ollóval szúrták meg a Békemeneten a Kétfarkú Kutya Párt dínójelmezes aktivistáját 

Fotó: Instagram/magyarketfarkukutya

Leírása szerint így alakultak a kalandjai:

"Elmentem dínojelmezben a (fideszes) Békemenetre. Majd mikor megpróbáltam bejutni a tömeg belsejébe, félúton majdnem csináltam egy képet egy kislánnyal, de a Békés tömeg akkor már elkezdet kirángatni/lökdösni a menetből (ami egyhelyben állt).

Próbaltam meggyőzni őket ilyen légbőlkapott érvekkel, hogy:

- Ez egy Békemenet,

- Az MKKP eddig fideszesnek számított

De mindhiába.

Mikor már éppen találtam magamnak egy kedves társaságot, akik felajánlották, hogy vigyáznak rám és a farkamra, egy határozott kopogtatást éreztem a jobb vállamon."

Mint írja, ezután a rendőrök kivezették a tömegből – amivel leírása szerint valószínűleg megmentették az életét, de a jelmezt mindenféleképpen –, majd közel 35 percen keresztül igazoltatták. Ennek során megtudta, hogy a gyülekezési törvény értelmében tilos az arcot eltakarva résztvenni a meneten – ezzel az a baj, hogy ebben a jelmezben látszik az ember arca.

A bejegyzés végén az aktivista még összegezte a Békemeneten szerzett sérüléseit: kapott jobbról és balról is egy-egy állast, letaposták a jelmeze farkát, lökdösték, kapott két ollószúrást, szerzett egy magyar zászlót és egy fideszes táblát – és még igazolttaták is. Mint a bejegyzés végén írja, felejthetetlen élmény volt.

Forrás: index.hu, instagram.com/magyarketfarkukutya

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Üsd, szúrd, gyalázd, semmisítsd meg! Aki nem tudná, fidesz fronton ezt hívják jobboldali kultúrfölénynek, és kiállásnak a békéért.
És a rendőreink? Tették a dolgukat, megbüntették a "dinót". Ez van, 2022. Magyarország.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Havanagi
A módszer atyja: putyin, a csicska ezt tőle tanulta és alkalmazza is.
ómió
Eltévedt az idiótája? Talán szemkilövetésre számított?
Nyírfa
Üsd, szúrd, gyalázd, semmisítsd meg! Aki nem tudná, fidesz fronton ezt hívják jobboldali kultúrfölénynek, és kiállásnak a békéért.
És a rendőreink? Tették a dolgukat, megbüntették a "dinót". Ez van, 2022. Magyarország.
Nessy
Hm. Anno, mikor a vandálok kapucnival a fejükön, sállal az orcájuk előtt vonultak, és dobálták az utcaköveket, akkor ez nem volt még probléma! Sőt, a ma ezt tiltó fidesz, hősként ünnepelte őket.
Emmersson71
Hát nem értitek, hogy BÉKEmenet?! Ide bárki jöhet, csak Orbán seggét nyalja! Egyébként a BÉKE nevében megütünk, megszúrunk!
Csizmás Kond
...kelekótya társaság...ha jeleskedni akart miért nem vállalta a saját bőrét ?
jesz
aki kurvának áll, az ne csodálkozzon, ha megbasszák..
JAJMÁR
Sajnos ennek, és ahogy az ezelőtti összes "békemenetnek" hazudott tömegnek - és tisztelet a kivételnek, biztos, remélem van - semmi köze a békéhez. Fillérekért csúszómászó nyálkásbőrű hatalomfüggűségben szenvedő, de azalatt nagyon bátor alpári népség. Haragszom rájuk, mert közhelyes szlogenek mögé bújva megosztanak országon belül. lejáratnak kívül... és nem ilyen a magyar!!!
jesz
a kutyapárttal nem is lenne baj, ha az elnökük nem lenne olyan topis, és ne bohóckodna...sajnos ez az eredmény.

...kétségtelen sokat tesznek a köz-ért, de azt nem látják az emberek...azt viszont igen, hogy a rendőrök igazoltatják őket, és ott büntetik őket, ahol lehet.
justhpeter
@jesz: A rendőr kizárólag a saját kisebbségi érzése miatt bünteti a kutyákat, mivel szellemi fölényben vannak vele szemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.