Momentumos képviselőjelöltek Facebook-oldalán jelent meg az alábbi üzenet a mai napon: "Milyen megszorításokra készül a Fidesz, ha nyerne?"

"Brutális megszorításokra készül a Fidesz a választás után" – ezzel kampányol most az ellenzék
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Azt írják, mindenki számára egyértelmű: a magyar gazdaság egyre rosszabb állapotban van. Elszabadult az infláció, az euró 400 Ft közelében, a boltban szintre hétről-hétre emelkednek az árak.

A Fidesz pedig láthatóan képtelen úrrá lenni a helyzeten. Félelmében hatósági árakat vezetett be, miközben több mint ezer milliárd forintot osztogatott szét, hogy megnyerje a választásokat.

Az osztogatások kiürítették az államkasszát, amely már tavaly is 5100 milliárd forint feletti hiánnyal zárt! Mi lesz itt, ha nyernek? Ez egészen nyilvánvaló:

megszorítások következnek. Mégpedig brutálisak

- fogalmaz a momentumos üzenet.

Azt is írják, azért is tudható, hogy durva megszorítások jönnek, mert a jelenlegi kormány nem számíthat az Európai Unió segítségére. Azt a 2500 milliárd forintos támogatást ugyanis, amit megítéltek a magyar gazdaság talpra állítására, az EU a Fidesz-kormány alatti brutális korrupció miatt tavaly óta visszatartja – fogalmaznak.

Az ellenzéki képviselők szerint a Fidesznek így nem marad más választása, ha nyerne, mint hogy drasztikus megszorításokkal csökkentse a kiadásokat és növelje a bevételeket.

Forrás: Facebook

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ezt minden józan gondolkozású ember tudja nem kell hozzá szakembernek se lenni. De ezt orbán soha nem vallaná be. Pedig nem lesz más választása csak a megszorítások.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Ha a bűnöző és politikai prostituált, szélhámos banda/szekta (fidesz) nyerne, az az ország katasztrófája lenne. Az EU-tól egy kanyi pénzt sem kapna, kivezetnék az országot az EU-ból, vagy kirúgnának. A következő lépés pedig az ország eladósítása az oroszok és kína felé, következmény totális leszakadás Európától.
simmering73
@ómió: Az a málna. Ő már szex helyett is kommentel.
Pegero
@fideszes gyökér: Ok @BUZIMAGYAR GYÖKÉR: csak előtte elkényeztetlek egy kis NutriSkin White peach sport Fa testápolóval.
www.gyaloglo.hu/users/07/f9/2c/790458.jpg
ómió
@simmering73: Olvasni se tudsz? Akkor, ezért vagy te "jó efftárs"! Pedig az a "még, még, még..." , mintha Peller efftársnődtől jönne! Még, ha másra hazudnád is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok