Momentumos képviselőjelöltek Facebook-oldalán jelent meg az alábbi üzenet a mai napon: "Milyen megszorításokra készül a Fidesz, ha nyerne?"

"Brutális megszorításokra készül a Fidesz a választás után" – ezzel kampányol most az ellenzék
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Azt írják, mindenki számára egyértelmű: a magyar gazdaság egyre rosszabb állapotban van. Elszabadult az infláció, az euró 400 Ft közelében, a boltban szintre hétről-hétre emelkednek az árak.

A Fidesz pedig láthatóan képtelen úrrá lenni a helyzeten. Félelmében hatósági árakat vezetett be, miközben több mint ezer milliárd forintot osztogatott szét, hogy megnyerje a választásokat.

Az osztogatások kiürítették az államkasszát, amely már tavaly is 5100 milliárd forint feletti hiánnyal zárt! Mi lesz itt, ha nyernek? Ez egészen nyilvánvaló:

megszorítások következnek. Mégpedig brutálisak

- fogalmaz a momentumos üzenet.

Azt is írják, azért is tudható, hogy durva megszorítások jönnek, mert a jelenlegi kormány nem számíthat az Európai Unió segítségére. Azt a 2500 milliárd forintos támogatást ugyanis, amit megítéltek a magyar gazdaság talpra állítására, az EU a Fidesz-kormány alatti brutális korrupció miatt tavaly óta visszatartja – fogalmaznak.

Az ellenzéki képviselők szerint a Fidesznek így nem marad más választása, ha nyerne, mint hogy drasztikus megszorításokkal csökkentse a kiadásokat és növelje a bevételeket.

Forrás: Facebook

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@vacsi: Mostanság ha nem fizetsz, be se jutsz a kórházba. Majd előjegyeznek 2030-ra. Szakrendelőre is hónapokat kell várni. Persze ha nagyon szenvedsz, pénzért mehetsz magánrendelőbe. Ezt kéne felfogni, nem a 300 Ft-on egerészni.
A szülés egész más téma, azt nyilván nem lehet várólistára tenni, a gyerek meg fog születni, ha fizetsz, ha nem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
"Megszorítások következnek. Mégpedig brutálisak."

Na nem biztos. Mert ha maradnak geciék, akkor megpróbálnak még még még még még még több hitelt felvenni akárhonnan, hatalmas kamat igérettel, márha van olyan marha aki ád nekik.
Peller Anikó
még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még még
ómió
@Peller Anikó: 20:19 Te szex közben is kommentelsz?
Eladott Ország
Ha a bűnöző és politikai prostituált, szélhámos banda/szekta (fidesz) nyerne, az az ország katasztrófája lenne. Az EU-tól egy kanyi pénzt sem kapna, kivezetnék az országot az EU-ból, vagy kirúgnának. A következő lépés pedig az ország eladósítása az oroszok és kína felé, következmény totális leszakadás Európától.
simmering73
@ómió: Az a málna. Ő már szex helyett is kommentel.
ómió
@simmering73: Olvasni se tudsz? Akkor, ezért vagy te "jó efftárs"! Pedig az a "még, még, még..." , mintha Peller efftársnődtől jönne! Még, ha másra hazudnád is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.