A Jobbik elnöke egy gödöllői utcafórumon mondott erőseket, az LMP frakcióvezető-helyettese pedig arról beszélt, a magyar gyerekeket nem az LMBTQ-aktivistáktól, hanem a szegénységtől és rossz oktatástól kell megvédeni.

A kormány állításával ellentétben a magyar gyerekeket nem az LMBTQ-aktivistáktól, hanem a kettészakított társadalomtól, a szegénységtől és a rossz oktatástól kell megvédeni – mondta az LMP frakcióvezető-helyettese, Pest megye 6-os számú választókerületének közös ellenzéki képviselőjelöltje vasárnap egy a Facebookon közvetített gödöllői utcafórumon az MTI híre szerint.

Jakab Péter: jelenleg Magyarországnak nincs működő kormánya

Fotó: Facebook/Hohn Krisztina/videórészlet

Hohn Krisztina hangsúlyozta, nem érti, hogy a kormány miért hirdeti plakátokon, hogy meg kell védeni a gyermekeket, hiszen az mindenki számára alapvető fontosságú.

Az LMP frakcióvezető-helyettese arra kérte a választókat, hogy április 3-án szavazzanak az ellenzék közös jelöltjeire és csináljanak "igazi fülkeforradalmat".

Jakab Péter, a Jobbik elnöke beszédében kiemelte, a kormány állításával ellentétben nem valódi probléma, hogy sok óvodás akarna nemi átalakító műtétet.

A vidéki emberek emiatt kiröhögik ezt a kormányt – fogalmazott. Hozzátette, a valódi probléma ugyanis az, hogy "400 forint egy euró", "drága a benzin, ha van egyáltalán", "elszálltak az árak", valamint "drónok repülnek a fejünk felett robbanóanyaggal a fedélzeten, a Magyar Honvédség pedig pislog, mint hal a szatyorban, és nem csinál semmit".

Jakab Péter szerint azzal, hogy a kormány stratégiai nyugalmat hirdetett, valójában azt üzente, hogy "most, amikor válság van, nekik nem kell csinálni semmit".

"Jelenleg Magyarországnak nincs működő kormánya" – jelentette ki a Jobbik elnöke, aki szintén az ellenzék közös jelöltjeinek támogatását kérte hallgatóságától.

Forrás: mti.hu, facebook.com/Hohn Krisztina

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ez tény. Magyarországnak nincs működő kormánya
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: nem is értem,hogy a tisztelt szüleid téged,kérlek alássan, miért nem mint tasziló törzskönyveztettek..
verőce21
Pontosabban a külügyi államtitkárról van szó...! :)

telex.hu/kulfold/2022/02/08/nemetorszag-kulugyminiszterium-allamtitkar-greenpeace-amerikai

A Greenpeace amerikai vezetője lesz a német külügyi államtitkár, de csak miután felveszi a német állampolgárságot. Jennifer Morgan már benyújtotta az állampolgársági kérvényét... 
verőce21
@csak úgy...: Te is, az USA-beli Hugyos Józsinak vagy a Propira delegált Hugyos Lacija...?
Béla333
Miért? Mikor volt?
Ami 12 éve van az egy maffia szervezet bűncselekmény sorozata, nem kormányzás...
ómió
Úgy gondolod, Parizer efftárs, sikerrel hazudtad le!?
Németh István
@Béla333: azért te megmaradtál hülyének hiába próbáltak okítani! A@Horizont: meg a horizont szélén él elszigetelve mindentől, mindenkitől ezért maradt hülye! Esetükben nincs mit tenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.