Újabb családi ház gyulladt ki ismeretlen körülmények között Tatárszentgyörgyön szombat este, nem messze a hétfői tragédia helyszínétől

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyirtass
Érdekes ám, hogy a rendőrök szerint hazudnak az orvosok is és a tűzoltók is, csak épen a rendőrök mondanak igazat.
A vak is jól látja, hogy a rendőrök kinek az oldalán állnak.
Vajon miért? ....
Nem talán azért, mert a cigányságot és a magyarságot egymásnak akarják úszítani?
És kinek tesz jót egy polgárháborus helyzet?
Csak nem a kormánynak?
sara
Már kezdhetik is a szokásos hazugságokat üvölteni !
Rasszizmus ! A cigányság félelmei !
úgy ahogy tették a pécsi kézigránátos ügyben.Aztán mint kiderült a gyilkosok is cigányok voltak !
De Kolompárt, Mohácsit, Kállait az igazság nem érdekli,!
nyirtass
@sara: Tudom, hogy sok hibája van a cigányságnak, de ebben az esetben jól látszik, hogy valóban ellenük irányúlt ez a támadás, és méghozzá úszító jelleggel. Akár ki is volt az elkövető vagy a megbízó, a szándék világos. A két nemzetiség essen egymás torkának!!!
Hát NEM!!! Ez a hatalmukat és a bársonyszéket féltő politikusokon kívűl senkinek nem jó. Igen is meg kell akadályozni !!!!
nyirtass
Arra, hogy a cigányságot jogkövető magatartásra bírjuk, vannak emberhez méltó megoldásai is. Az öldöklés nem old meg semmit!!!
Tcat
@nyirtass: teljes mértékben egyetértek két hozzászólásoddal, de ehhez kell az is, hogy a cigányok visszafogjanak a rasszista fröcsögésükből (IS!!).

Meg hogy az igen nagy arányban alkalmatlan magyar politikai elitet a szintúgy nagyrészt alkalmatlan cigány vezetőkkel együtt olyan szinten kell seggberúgni, hogy Szibériáig földret se érjenek.

Aztán utána mindkét fél érdekében bele lehet kezdeni a helyzet higgadt rendezésébe...
nyirtass
@Tcat: A cigányságot a jelenlegi politika szándékosan vezeti félre, oltja bele a rasszistázás fröcsögését, mert akiket rasszistáznak azok az emberek a politika szinterét meg akarják tisztítani a korrupciótól. Tehát hamis vádakkal a cigányságot kell szembe fordítanuk velük, vagy ha nem akkor kiesik a seggük alól a bársonyszék.
A jelenlegi politikának minden "vért" megér, hogy magukat hatalmon tartsák, természetesen annélkül, hogy nekik ez nem hogy saját vérükbe, de még anyagi áldozatokba se kerüljön. Follyon érettük a mások vére!! Nem hinném, hogy ezt azért a cigányság képtelen lenne felfogni.
A jelenlegihez hasonló esetben pedig valóban szükségük van a védelemre. Őket sem gyilkolhatja büntetlenül senki.!!
De ha az állam nem védi meg őket, mint ahogy ezt a jelen példa mutatja, akkor mi mást tudnak tenni, mint hogy szembe fordulnak a magyarokkal? - mert azt hiszik, hogy azok az ellenségeik.
Ez van nekik a kormány által bemagyarázva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.