A DK-s Ellenszél portál idézi fel Dobrev Klára, pontról, pontra bekövetkezett jóslatát, amelyiket még az előválasztás második fordulójának vitájában mondott MZP-nek MZP-ről és a választások, az ellenzék jövőjéről.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ezt a normálisabbja tudta...csak ellenzéki oldalon is sok a szemellenzős hülye..ki gondolta komolyan hogy makiból bármi lehet támogatottság nélkül?..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@sgl: ma, 09.00

Bevezette Zuglóban az alapjövedelmet, ez biztos, hogy milyen munkát végzett egyébként , annak utána kéne néznem.
Nyírfa
@division: 17.13

Tudod, az élet maga a mozgás, mindig minden változik, legfeljebb vannak, akik nem érzékelik. Ez a mostani győzelem ne tévesszen meg, a haldokló is magához tér, mielőtt kileheli a lelkét.
Nyírfa
@sgl: 09.07

Úgy döntöttek, Ákossal az élen, hogy nem teszik le a hivatali esküt, ennek hiányában azonban nem kezdhetik meg a parlamenti munkát, következésképpen ugrik a fizetés is.
Várom a fejleményeket. h
kulabombaafityiszre
@KisTehen: április 9., 18:02
Akkor a mihály gazdád aki klasszisokkal nagyobb gazember az isten mi?
Ja persze a ti szemetekben.hahahahahahahahaha
telegdilaci
@Pálinkás Pál:Márki Zay megmondta hogy le kell váltani az ellenzéket,elfelejtette hogy Ők az ellenzék? a Fideszt kellett volna leváltani!
Yoda69
@Pálinkás Pál: Alapvetoen Karacsony baszta el. Nem kellett volna visszalepnie, akkor siman Dobrev huzta volna be az elovalasztast. Igaz a fideSS akkor ot karaktergyilkolta volna, de legalabb az osszefogas nem esik szet. Igy viszont nagyon docogos volt a kampany, ami sok szavazo kedvet elvette. Es akkor itt nem azokrol a jobbikosokrol beszelek akik a neo-nacikra vokslotak. Az sajnos benne volt a pakliban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.