A későbbiekben közösségi klubhelyiségnek, büfének helyet adó pavilon építési munkái a zsaluzat, vasalat építésével, acél pillérek beállításával folytatódtak, valamint villanyszerelési munkák folytak. A megújuló park minden korosztály számára biztosít kikapcsolódási lehetőséget. A sportolni vágyókat fitnesz eszközök, ping-pong és sakkasztalok, pétanque-, röplabda- és focipálya, valamint kibővített futókör várja majd.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: attilagu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@Shikarescu: Téged keresnek az Állatkertben...
Clavigo
@Shikari: Felétek még nem találták fel a tükröt,,te agyatlan ?
nemkati
Ezt kell csak összerakni, hogy lássuk, amit eddig is láttunk:

Hír 2019-ből:
"A Fővárosi Közgyűlésben ülő képviselők 68 százaléka megszavazta szerdán a Városligeti Építési Szabályzat (VÉSZ) módosítását:

A Liget Projekt részeként megépíteni tervezett, de még nem kivitelezett Nemzeti Galéria, Városligeti Színház és az Innováció Háza kijelölt helyszínei mostantól nem minősülnek építési területnek."
0rván Viktor felszólalása a Parlamentben 2019-ben:
"„Magyarország kormánya nem kíván olyan fejlesztéseket végrehajtani Budapesten, amit Budapest felelős vezetői nem akarnak. "
"„Van egy írásos megállapodás az előző polgármester és a magyar kormány között, annak minden betűjét és minden számadatát be fogjuk tartani. "

0rbán Viktor kijelentése a 2022-es választás után:
"A miniszterelnök közölte, a választás eldöntötte, hogy a Városliget az eredeti elképzelések szerint fog megvalósulni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.