Szentkirályi Alexandra csütörtökön írt arról közösségi oldalán, hogy a háború elől menekülve sokan kerestek náluk hosszabb-rövidebb ideig menedéket. A segítséget pedig a húsvéti ünnepek alatt is megkapják azok, akik az országba érkeznek. Ma pedig újabb összefogás eredményéről tett bejelentést.

Bejelentést tett Szentkirályi AlexandraFotó: Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács ülése után a Miniszterelnökségen tartott sajtótájékoztatón 2022. március 8-án. A kormányszóvivő közölte, hogy március 8-án reggelig 178 894 ember érkezett Magyarországra Ukrajna felől az öt határátkelőhely valamelyikén. MTI/Balogh Zoltán

A Híd Kárpátaljáért Összefogásban érkezett adományok összege meghaladta az egymilliárd forintot. Magyarország emberségből jelesre vizsgázik!

Forrás: Facebook

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ki az a hülye optimista, aki még pénzt bíz a fideszes kormány kezére? Majd csinálnak belőle egy szépen letérkövezett játszóteret?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@namihami: Nálad a pont. Vagy térkövezett játszótér lesz belőle vagy tanösvény az ukrán határon vagy csak simán ellopják.
drrotf
Azt hittem azt jelenti be, hogy önvizsgálatot tartott, és miután mint szóvivő nem tett semmit.Sokszor láttuk Müller Cecília sajtó tájékoztatóján ,hogy csak állt és nem szólt semmit. Visszaadja a szóvivőként felvett fizetését kamatostul !Ez lett volna az igazi bejelentés!
Eladott Ország
@Horizont: ma, 15:02 ♦ да. A férje milliárdokat kapott az államtól, cégvásárlásokra , támogatásra, fejlesztésre. Elsikálták Szalay-Bobrovniczky Kristófnak az ausztriai ittas vezetést is. Elég macarás/trapás lehet Szandikának a vén kopasz férjének "ajakos répaművelése" , de úgy látom elég nagy a garata.
api.hvg.hu/Img/da658e97-86c0-40f3-acd3-b0a850f32c30/3d1bece5-b9a4-436d-ab80-1db4e60a7782.jpg
ómió
Hát, akkor, ez nem "efftársi műfaj"! Ők inkább ellopnák!
Lepényleső
...és az első két három hétben hogy nem értesültek arról,hogy a szomszédban háború van,
nem szerepelt a Putyin-i leiratban?
Eladott Ország
@Horizont: április 15., 18:48 ♦ Valóban. Szalay-Bobrovniczky Vince bécsi magyar nagykövet testvére ugyanis az a Szalay-Bobrovniczky Kristóf, aki az elmúlt másfél év során mélyen beépült a fidesz gazdasági hátországába, és bizalmas üzleti viszonyt ápol Habony Árpáddal, Orbán Viktor kommunikációs tanácsadójával is. Sokan vannak a közpénzvályúnál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.