Hadházy Ákos, független képviselő a választások óta még a szokásosnál is aktívabb. Ezúttal egy méhkeréki polgármester esetét emlegette fel közösségi oldalán.

Ismerjék meg Margitot (Tát). Margit a csaló és pofátlan polgármesterek prototípusa. Annyiban különleges, hogy őt el is ítélték egy 31 milliós EU-s projekt elcsalásáért. Igaz, a 31 millió ellopásáért csak 1 év felfüggesztettet kapott, de hiába kérte, a jogkövetkezmények alól nem mentesítette a bíróság, így méltatlanság miatt le kellett mondania méhkeréki fideszes helytartói posztjáról.

- írja. Ám az ügy később váratlan fordulatot vett, amely szerinte "annyira magyar, annyira fideszes" és "annyira szomorú": 

az alpolgármester felvette őt önkormànyzati alkalmazottnak, mostantól a csaló Margit lett a TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI KOORDINÁTOR Méhkeréken (és állítólag továbbra is polgármesternek kell őt szólítani). 

Margit a Fidesz hatalmát fenntartó falusi polgármester hálózat tagja, aki csak abban különleges, hogy meg is bukott. De az új kinevezése többet elmond a rendszerről, mint a lebukása.

Az egyik kommentelő szerint "azzal indokolták a jelenlegi pozíciójának betöltését, mert ő ismeri legjobban a folyamatban lévő ügyeket"

Naná, hogy ő! És szépen minden (a lopás is) megy tovább, ennyivel el van intézve.

- teszi hozzá. 

Nyitókép: Facebook

Forrás: Facebook, magyarnarancs.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igen igazi orbániai történet! =)) S IGEN A NÉP ERRE SZAVAZOTT! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
Az orvost hálapénz elfogadásáért meghurcolták, bilincsbe verték, megkapja a méltó büntetését, és nem folytathatja az orvosi hivatását.
Bravó! Lesz ez még rosszabb is!
csak úgy....
31 millióért orbanisztánban csak az ellenzékiéknek dukál a büntetés,fideszesnek meg a kitüntetés! :)
namihami
Csak be akarják bizonyítani, hogy mégsem igaz a régi mondás, miszerint rablóból lesz a legjobb pandúr!
Bod Tamás
Kérem a szerkesztőket, az olvasókat és a hozzászólókat, hogy egy kicsit figyelmesen olvassák el az eredeti cikket a Magyar Narancsban, amelynek linkként itt is illene szerepelnie. (magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/korabbi-helyettesetol-kapott-munkat-a-koltsegvetesi-csalas-miatt-elitelt-fideszes-polgarmester-247832?fbclid=IwAR32_0fTzm2tuQKjtNOe12-iDz_4DF3xKV0X_EOLrropHXhNlHFRVkQgavc) Akkor kiderülne, hogy az egyébként elképesztő történetnek nincs semmi köze a Komárom-Esztergom megyei Tát településhez. Ez az eset a Békés megyei Méhkerékhez kötődik, a főszereplőt úgy hívják: Tát Margit. A többi stimmel. Üdv: az eredeti cikk szerzője
ómió
A "városháza projekt felgöngyölítésében" meg talán "végleg elakadt" Hullaházy efftárs!?
justhpeter
@Horizont: Lehet, hogy még megyei fideSS-kdnp főnök is lesz, elvégre biztosan keresztény is nemcsak bűnöző.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.