A NER-hez képest egészen piti dolgokról van szó, Le Pen kifizette 13 pártember szállodai szobáját, akik elvileg egy EU-s konferenciát tartottak, valójában azonban pártgyűlést. Az egyik résztvevő azt mondta a nyomozóknak, hogy Le Pen kirakatott egy uniós zászlót, csináltak egy fotót vele, aztán a pártelnök odavetette: rakjátok el azt a szart. Mármint az úniós zászlót.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Shikari: A liberálfasiszta, globális hatalom nem csak tönkre akarja tenni a kleptokrata-nemzeti-horog- és szégyenkeresztény csürhét, hanem véglegesen börtönben szeretné látni. MERT ODA VALÓK ! Erre már az OLAF rájött, neked mint szimpatizánsnak ehhez még a képességeid okán több idő kell. Ha gyorsítani szeretnél a megértés ügyében, javaslom merülj majd el Führered eljövendő nyomorában és te is megérted majd amire az OLAF is rájött.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Shikari: Mit akarsz te? Kis naiv. Nem lesz következő választás.
kereső
@Shikari: Én??,Ugyan- engem már csak a majom érdekel. Orbán szervezi- akárki meglássa, ott a kormányzói székében.
csipetke
Ó, nekünk "kicsit" többe fájt a maffia "bulija" a népnek. Csak ami hirtelen eszembejut,az a nemzeti töklámpás vejkó elios-os csalása, ami 13 milliárdba fájt az országnak. A közbeszerzéseket,amiket többszörösen túláraztak,még talán mindig vizsgálja az OLAF. Az állami közbeszerzések,amiket rendre a tuggyukkik nyertek,egytől egyig túlárazottak voltak. Van mit vizsgálni az OLAF-nak. Szállodai számlák? Ugyanmár! A NER ilyen piszlicsáré dolgokkal nem is foglalkozott. Ezek itt nagyobb dolgokkal játszottak
kereső
@Shikari: Nem veszed figyelembe orbán karakterét. Ez nem vizió, hanem tény.
kereső
@csipetke: Ne feledd, ez az OLAF jelentés név szerint megemliti orbánt.De, mert orbán olyan nagy "nezethy", ezért aztán nem baj , hogy Ő lopja meg az országot- egyébként is, a felvidéki nagyon nagy magyar megmondta, sz ő joguk eldönteni, hogy ki lophatja meg Magyarországot. Na!
csipetke
@kereső: 21:18 Bakker! Első blikkre azt olvastam,hogy ez nem viziló,ez lény...:)
21:24 Ezzel az a baj, hogy az eu-ban baromi lassan mennek a dolgok,mert már évek óta tudják,hogy orbán és a hordája szétlopta/szétlopja az országot, de mire mindent minden tagországgal egyeztetnek, ezek itt kézen-közön mindent eltüntetnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.