Több ezren szóltak hozzá a volt államtitkár keddi bejegyzéséhez, amiben leírta, hogy a 72 éves édesanyjához nem jött ki a háziorvos, hogy megvizsgálja. Az egykori államtitkárt nem kímélték a kommentelők, sokan leírták a saját tapasztalataikat is.

Elszabadult a pokol a volt fideszes államtitkár Facebook-oldalán

Fotó: Facebook

„Így sikerült a drágalátos kormánynak legyőzni a Covidot”

– elszabadultak az indulatok L. Simon László bejegyzése alatt, amiről kedden ITT írunk bővebben.

Több ezren szóltak hozzá a volt államtitkár keddi bejegyzéséhez, amiben leírta, hogy a 72 éves édesanyjához nem jött ki a háziorvos, hogy megvizsgálja. Az egykori államtitkárt nem kímélték a kommentelők, sokan leírták a saját tapasztalataikat is – olvasható a szeretlek, magyarország oldalán.

Már több mint ötezer hozzászólás érkezett L. Simon László, egykori államtitkár keddi bejegyzésére, amelyben megdöbbenését fejezte ki, hogy beteg édesanyjához nem ment ki a háziorvos, és csak telefonon lehetett vele konzultálni. A Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója ezt írta:

Elképzelhető manapság, hogy egy háziorvosi rendelésre csak telefonon lehet bejelentkezni? S ha felhívja egy 72 éves szívbeteg asszony a háziorvosát, mert vérnyomásproblémákkal küzd, s napok óta komoly megfázással, vélhetően tüdőgyulladással fekszik egyedül a lakásában, hogy ebben az esetben azt mondja neki a háziorvosa: nehogy bemenjen a rendelőbe, mert még megfertőz valakit?

Címlapkép: Facebook

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@csak úgy...: Eddig nem volt betteg a nagynja. Kínja.
Németh István
@Peller Anikó: < rajta nem csodálkozom; a többieken annyiban igen, hogy az orvosi ügyeletet kellett volna hívnia - és ezt biztos mondta is a házorvos, és mert valaki államtitkár volt, akkor azért nem kell senkinek sem hasra esnie! Az államtitkár úr akár a saját kocsijába üldögélve nem farkát vakarja, hanem beviszi az anyucit a kórházba, kihívja a mentőket stb, van megoldás bőven csak nem bénázni kell! Mi családunkban kettős baleset volt az ünnepek előtt, a család tudta mit kell csinálni és bizony adott esetben saját maguk intézkedtek a betegek ellátásáról, szállíttatásukról, kezeltetésüktől! Miről tetszenek itt rinyálni!?
Nem kéne lusta dögnek, tehetetlen faréknak lennie, mondjuk látszik is rajta a dupla súlyfelesleg! Tán a háj az agyacskáját is ellepte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.