A kormányközeli bulvárlap azt híresztelte a politikusról, hogy bántalmazza a gyerekei édesanyját. Kimondta a bíróság: folytatólagosan hazudott a Juhász Pétert családon belüli erőszakkal vádoló Ripost A kormányközeli bulvárlap azt híresztelte a politikusról, hogy bántalmazza a gyerekei édesanyját.

Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Négy évig tartott meghozni az ítéletet? Minek ez a rohanás?
vitriol
Na de legalább most már a ripostnak papírja van arról, hogy folyamatosan hazudik. A többi kormányközeli médiáról is ki lehetne mondani ugyanezt!
drrotf
A legnagyobb baj az ilyen perekben, hogy nagyon lassúk és az ítéleteknek semmi visszatartó erejük nincs az hasonló vagy azonos cselekmények elkövetésétől, s ezért ezek az ítéletek semmit nem reparálnak a sértettnél!Ezen kellene változtatni, úgy hogy az ilyen pereket egy éven belül be kellene jogerősen fejezni, és olyan mértékű sérelem díjat kellene megítélni a sértett javára, hogy az elkövető még egyszer ne próbálkozzon hasonlóan cselekedni, mert abba belegebedne.A büntetést pedig a rágalmazó vagy becsületsértő újságírónak kellene megfizetni, akit az újságírástól több hasonló cselekmény elkövetése esetén el kellene tiltani a szakmája művelésétől!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.