Ideje felkötni a gatyánkat! 

Brutális, 40 százalékos áremelés jöhet az árstop után Magyarországon: 3000 forintot fizethetünk majd a csirkemellért!

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Most még jó áron kaphatunk csirkemellet és sertéscombot a boltokban, a május elsején lejáró élelmiszerárstop után viszont egy vagyont kell majd fizetnünk a húsokért.

Várhatóan 30-40 százalékkal drágulhatnak majd a hús és tejtermékek termelői szinten abban az esetben, ha tovább húzódik az orosz-ukrán háború – nyilatkozta az Indexnek Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője.

A szakértő szerint a 40 százalékos nyersanyagköltség-emelkedés mellett a húskészítmények a tavasz végére, különösen az élelmiszerárstop kivezetése után 25 százalékkal lehetnek majd drágábbak.

EBBEN AZ ESETBEN A SERTÉSHÚS EGYES FAJTÁINAK KILOGRAMMONKÉNTI ÁRA 3-4 EZER FORINT, A CSIRKEHÚSÉ PEDIG 2-3 EZER FORINT LEHET A TAVASZ VÉGÉRE.

További részletek a Népszava cikkében!

Forrás: nepszava.hu

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
@KisTehen: Miről beszélsz büdös gyökér? A kibaszott csürhéd van qrmányon! A lopáson kívül csak az aljassághoz értenek, bizonyítandó hogy igazi válság idején csak kussolnak. De nem baj, ti szopjátok meg lehinkább fideszpatkány csürhe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@Yoda69: A te írogatásaidnek, hülyeségeidnek kellene stop- tábla!
division
@szegfue: Igen, de azért nálam sincs már meg annyira ez az "egyoldalúság".
szegfue
@division: Ezt csak Te tudod mit érzel belül... bár 1-1 gondolatodon itt is "átjön".
csak úgy....
@division: vergöcke 21 nemrég egy rövid bemutatót tett közzé a sikereidröl és a találékonyságodról és a többi...,amiben én nem vagyok teljesen biztos,hogy az valóban fedi e a valóságot!
egy sikeres és okos feltaláló miért kényszerül arra,hogy napi dedós vitákba keveredjed valakikkel és ,hogy a családja ellenére,itt a propelleren töltse a legtöbb idejét,mint aktív és nös családapa.
húsvéti külföldi nyaralást harangoztál be a családodnak...,erre te minden nap,több-kevesebb idöt a propelleres családoddal...,persze a ti dolgotok,talán a nejednek is van valakije vagy valamije rajtad kívül...
Yoda69
@Gyurka80: Nézd öcsi, örülj inkább a sárga paradicsomnak... amig van.
Gyurka80
@Yoda69: Öcsi pöcsi azt meghagyom neked, én paradicsomból a pirosat szeretem,Azt mondta újhülye pisti, hogy elhervadt a szegfű!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.