Szakorvosi járóbeteg-ellátással foglalkozik az az üzleti vállalkozás, amelynek Papcsák Ferenc, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyelőbizottságának elnöke is résztulajdonosa lett egy másik társaságon keresztül – tudta meg a 24.hu.

Magánegészségügyben tűnt fel Papcsák Ferenc, üzlettársa korábbi klinikáját lerohanta a rendőrség

Fotó: MTI / Illyés Tibor

A korábbi fideszes országgyűlési képviselő egyszemélyes cégével az Agora Medical Center Kft.-ben szerzett tulajdonrészt. A cég többségi tulajdonosa Vereczkey Attila orvos, aki azt a főként mesterséges megtermékenyítésre szakosodott klinikát is vezette, amit 2019-ben megszállt a rendőrség. Akkor az orvos lakásán is házkutatást tartottak a nyomozók, és emberi test tiltott felhasználásának üzletszerűen elkövetett bűntette gyanúja miatt indítottak eljárást.

Az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a nyomozás jelenleg is tart.

Továbbá információik szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál (NAV) is eljárás zajlik. Úgy tudjuk, párhuzamosan több gazdasági bűncselekménnyel kapcsolatban vizsgálódnak. Az adóhivatal megkeresésükre azt közölte, hogy folyamatban lévő ügyben nem adhatnak tájékoztatást.

A nyomozás további részleteiről a 24.hu cikkében olvashatnak! 

Forrás: 24.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Na, mert az ellenzék akarja fizetőssé tenni az egészségügyet, mi?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Emmersson71
Na, mert az ellenzék akarja fizetőssé tenni az egészségügyet, mi?!
namihami
Erre a Fideszre találták ki a ""Bűnöző Rt"" kifejezést. A Vezér a főrészvényes.
colibri
Ez a Papcsák is tipikus fideszes kutya, akiből soha nem lesz szalonna. Tele vannak ilyenekkel...és még ezek mondják a másik oldalra, hogy nem tudnak megújúlni?
Eladott Ország
"Orbán-kormány lopakodva, sunyiban, alattomosan – ahogy szokta intézni az ügyeit – arról rendelkezett, hogy a válság miatt tönkremenő cégeket Fidesz-közeli csoportok számolják fel. Mások mellett Mészáros Lőrinc, Papcsák Ferenc, Pintér Sándor, Seszták Miklós vagy Bajkai István körei, bizalmasai, partnerei. Azért ez minden eddigi, a járvány örve alatt elkövetett kormányzati disznósággal simán fej fej mellett haladó disznóság. Mármint az, hogy az újonnan felszámolói jogosultságot nyerő 54 cég közel felének van valamilyen, bármilyen kormányzati kötődése. Ennek alapján ahhoz nem kell feketeöves Orbán-fóbiásnak lenni, hogy az emberben felmerüljön, miért volt annyira szűkmarkú és mostoha a vállalkozások életben maradását segíteni hivatott orbánista gazdaságvédelmi, válságkezelési akcióterv. Hát ezért. Hogy a csődbe ment, tönkrement cégeken a haverok gazdagodjanak, akik felszámolják, és remélhetőleg olcsón fel is vásárolják ezeket." Legjobb lenne, ha Papcsák és társai a töbmilliós közpénzes WC-je után a Gyorskocsi utcában is feltünne!
Eladott Ország
@sgl: ma, 09:49 ♦ A fidesz meg azt hazudta az egész országban ordibálva teli pofával, hogy az ellenzék fizetőssé akarkja tenni a az egészségügyet. Az Orbán rezsim csökkentette a táppénzt 60%-ra, az idejét fél évre, emelte a TB hozzájárulást, csökkentette a munkakeresési járdakékot 3 hónapra, ami 9 hónap volt... rohadt már a paradicsom nem sárga...
Nyírfa
@sgl: Ha valaki atombombát dobhatna le, az Simicska, de vélhetőleg az életével fizetne érte.
ómió
Magánegészségügybe bárki befektethet, ha van "rávalója"! A törvényességért meg a cégvezető felel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.