Karl Nehammer osztrák kancellár volt az első európai vezető aki a február végén kirobbant ukrán-orosz fegyveres konfliktus kezdete óta találkozott Vladimir Putyin orosz elnökkel. Elmondása szerint az orosz elnökkel folytatott megbeszélése ,,nem egy baráti látogatás volt.,, Az osztrák kancellár hivatala egy nyilatkozatban közölte, hogy Nehammer az egyik magán rezidenciáján látogatta meg az orosz államfőt és a találkozón egyértelműen háborús agresszornak nevezte Oroszországot.

Forrás: orientalista.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Orientalista .hu a "kelet=kreml hangja". Ennyi(ke)
troppauerhumer
@KisTehen: Neked hülyegyerek két szó már meghaladja az értelmi képességed höhöö..

Az Észak-atlanti Szerződés Szervezete (NATO) Szövetséges Szárazföldi Parancsnokságának főnökét, Roger Cloutier altábornagyot nem fogták el az ukrajnai Mariupolban, az interneten közölt állítások ellenére. A szóvivő a Reuters hírügynökségnek azt mondta, hogy Ukrajnában nincs a NATO Szövetséges Szárazföldi Parancsnoksága.

Egy április 3-án közzétett tweet a következőket írja: „Meg nem erősített források Oroszországból Katonai: Az orosz hadsereg elfogta Roger L. Cloutier Jr. vezérőrnagyot, Roger L. Cloutier vezérőrnagyot, az Egyesült Államok Afrikai Parancsnokságának vezérkari főnökét az ostromlott ukránban. Azov tábor Mariupolban, A Pentagon fel akarta venni a kapcsolatot Putyinnal, (1/x)” ( archive.ph/A3O8h ).
www.reuters.com/article/factcheck-cloutier-captured/fact-check-nato-chief-cloutier-not-captured-in-ukraine-idUSL2N2W914L
kereső
Most olvastam, hogy az ukránok szombaton lelőttek két magas rangú orosz katonai vezetőt/ tábornokot. A hatmadik válságos állapotban van.Hullanak, mint a legyek. Becserkézhetnék az aleppói mészárost is.
Németh István
Te figye má!!! Az nato tisztek a tökmag héjjazást tanították a mariupoliaknak? Mert az osztrák kancelláréknak is azt kéne pucolniuk!? Ügyes népség a sógor-koma csak dolgoztatni jobban szeret , a migránsokat akarja nyilván befogni tökmag héjjazásra! van eszük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.