Fásy Ádám lányát Osváth Zsolt műsorvezető rengeteg dologról kérdezi a 40 kilós fogyásától kezdve az énekesi karrierig. 

Fásy Zsüliett elárulta! Ezért lett fideszes a Fásy-család

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Az egykori énekesnő édesapja politikai szerepvállalásáról is mondott pár gondolatot. Fásy Ádám 2010 óta a Fideszt támogatja igen látványosan, és ez utóbbival a lánya is így van, megerősíti, hogy ő is szimpatizál a Fidesszel, ezért szavaz rájuk. Fásy Zsüliett Instagramján az elmúlt hetekből találhatók közös képeken szerepelt Szíjjártó Péterrel, Kubatov Gáborral és Bayer Zsolttal.

„Apu szokta mindig mondani, hogy igazából a nép is az aktuális hatalomhoz húz. A népnek is formálódik mindig az ízlése, és azért nem véletlenül vannak választások, hogy választhatunk és lehetőségünk van esetleg váltani”

– mondja Fásy Zsüliett arról, hogy mi lehet az oka annak, hogy édesapja és vele együtt az egész család a Fideszt választotta. Erről az időszakról így beszélt Zsüliett: 

„arról az időszakról elég nehéz beszélnem, mivel akkor nagyon pici voltam meg gyerek voltam. 2005 környéke – nem voltam annyira képben. Meg nem is tudom, nem is beszéltünk erről, hogy most én... Én hallottam sztorikat aputól, anyutól, maradjunk annyiban, hogy nem volt nekik jó a szájízük. Meg voltak olyan veszteségek, amik... Nem akarok erről túl sokat beszélni, mert ez az ő dolguk és nem az enyém.”

Forrás: 168.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hogy Zsülike a Fideszre és éppen a Fideszre szavaz? Miért is nem okoz ez meglepetést?!?!
Ő is a papa bankszámláját csapolja. A papa pedig a mienket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
Azért, mert gerinctelen haszonlesők vagytok. Az édes jó apukád a szocik seggét nyalta, amikor ők voltak hatalmon.
Toller Béla
Bár a kutyát sem érdekli, az indok nemes és veretes: hülyék mint a segg ! Ezért fideszesek ! Mit érdekli ezeket a nemzet, vagy a jövő ...ilyen fogalmakkal nem dolgoznak, ezekért egy forintot sem adnának !
ómió
Csak nem a bolsi népzsebi "taszította el" őket!?
evacica
@namihami: Én azért emlékszem arra az időre mikor Fásy fene nagy MSZP volt és Toller nagy barátja! Igen akkor abból lvolt a haszna, persze nem ő az egyetlen ilyen köpönyeg forgató akad !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.