Mint arról beszámoltunk, tragédia történt csütörtök délelőtt a 61-es úton, Dombóvár és Kocsola között.

Népszerű magyar pornószínésznő vezette az autót, ami két ember halálát okozhatta a 61-es úton
Fotó: Instagram/Henger Éva

A balesetben két ember meghalt, ketten pedig megsérültek. A helyszíni szemle elsődleges adatai szerint a balesetet a szembejövő sávba áttérő szürke Toyota C-HR okozhatta. A bordó Renault szinte a felismerhetetlenségig összetört, az autót tűzoltók vágták szét. 

Az RTL Híradója április 28-án arról számolt be, hogy a Toyotát egy 49 éves nő vezette, mellette egy 52 éves féri utazott – mindketten győri lakosok. Őket mentőhelikopter szállította kórházba.

Az olasz Corriere de la Serra cikkében pedig az olvasható, hogy a Toyotában az Olaszországban komoly felnőttfilmes karriert befutó 49 éves Henger Éva és férje, az 52 éves Massimiliano Caroletti ült.

Az rtl.hu megjegyzi, Henger Éva 1989-ben a Miss Teen Hungary szépségverseny győztese volt, 1993 és 2001 között pedig csaknem húsz felnőttfilmben játszott. Később tévés személyiség lett belőle, de az olasz popiparban is próbálkozott énekesnőként. Napjainkban leginkább influenszerként ismerik szerte a világon, Instagramon 1,1 millió követője van.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...gondolom vezetés közben is szopott...
Rockxy
pontos értesülés.
ha okozhatta, akkor vezethette, előzhette, száguldhatott, vagy döcöghetett, és egyebeket is csinálhatott.
is.
vacsi
Azaz ez a semmire sem jó nő megölt 2 - nálánál biztosan értékesebb - embert.
Németh István
Na ez a cikk már uncsi! Szex-bajnok ide oda mit tett, ha ő a bibas meg kell büntetni, de nem kéne a témát túlcsámcsogni! Egy hete ez a műsor!
Azonban nem akarna sehogy se téma lenni a horváth csaba polgármester vagyonosodási ügye amiből az országnak van nem kis kára! Hogy a szarba van, hogy nem tűnt fel senkinek ennek a moslék hülyének a vagyonosodása, hol a belügy a NAV meg a pénzügy meg a többi!? A NAV miért csak a kishalakkal foglakozik a nyilvánvalóan moslék vagyonhalmozókkal miért nem??? Ja mert kapcsolataik vannak és kellemetlen magyarázkodni! Na igen, de ez akkor nem demokratikus államvezetés hanem korrupciós rendszer építés! Így aztán mindjárt más a helyzet! nem kéne kormány szinten is meg az ellenzék padsoraiban ülők közt egy kicsit jobban kutakodni!? Mi az hogy vagyonbevallás!? azt vallanak be és úgy hazudnak mint a vízfolyás aljas tetvek! azt hiszik, hogy neki mindent lehet??? Ezen sűrgösen váltóztatni kell ez nagyon sok milliárdot jelent az országnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.