A koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet megszűnésével kapcsolatos jogi kérdéseket rendező, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter által benyújtott törvényjavaslat egy új miniszter megnevezést használ, ami azt erősíti, hogy a Belügyminisztériumhoz kerül az egészségügyi terület.

Most már biztos: Pintér Sándor Belügyminisztériumához kerülhet a magyar egészségügy

Fotó: MTI/Filep István

A javaslatban az áll:

egészségügyért és közbiztonságért felelős miniszter.

A hvg.hu által kiszúrt törvényjavaslat megerősíti azokat a korábban kiszivárgott híreket, miszerint az új kabinetben az egészségügyi terület átkerülhet a Belügyminisztériumhoz, amit várhatóan továbbra is Pintér Sándor vezet majd.

Forrás: hvg.hu

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Akkor tényként kezelhetjük, hogy már nincs ember, aki még rontani tudna rajta. Mire Olajsanya kezelésébe elért, már nem lehet tovább erodálni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gauntlet
@ómió: milyen szintemre? Szerinted ő szakértő? Orvos ő? Átlát 2 rendszert egyszerre? Stb?
ómió
@csipetke: Igen töményeket tudsz hazudni! Vágod? Amikor többezer (szám szerint 3000) orvost kirúgtak, az az efftársaid "évadaiban" történt, 6000 ápolóval együtt! Még Hordágy Ágnes efftársnőd "tündöklésekor"! Amikor az eü-ből "kivontak" az efftársaid több, mint 600 milliárdot, bezártak egy tucat kórházat és lenyultak az eüsöktől egy havi fizut! Böszme efftársad idején nem voltak várólisták? És a Lenin szobor még nem szakadt rád? Akkor nem voltak, amikor bezártak egy tucat kórházat? Kulmináltak a várólisták, efftársnő, meg még vizitdíj és kórházi napidíj (amiket visszasírsz!) is "üdítette" őket, fűszoknyás lányok nélkül! Az a sok-sokezer ember egyéb szakmákból meg akkor kerekedett útnak, amikor 12% feletti munkanélküliséget "vívtak ki" az efftársaid számunkra, államcsőddel "turbózva"! Szedd a kavintont, mert hamar felejtesz! Vagy rajtad már az se segít?
ómió
@Gauntlet: Már azt se tudod, mit írtál? Legalább nézd vissza!
csipetke
@ómió: 08:43 Hiába pampogsz,a várólisták most kilométeresek,nem akkor voltak. Vágod?Nyilván Gyurcsány is csinált olyan dolgokat,amik nem voltak az ország hasznára,de ettől a maffiabandától mindegyik kormány jobb volt. Szerinted hogy kerültünk a sor majd legvégére az eu-s országok közül?Lassan már egyáltalán nem lesz óvónő,tanár,és eü-s szakdolgozó. Mert a gazdád másra sz@rja el a pénzt,minthogy bért emeljen nekik. A gazdád 12 éve nyúlja le a pénzeket,amiből tényleg előre haladhatott volna az ország. De úgy látom,rajtad már a cavinton se segít. Neked annyira beégett Gyurcsány, hogy már fóbiás vagy. A manyup pénzekre emlékszel? Amit a gazdád nyúlt le.,3000 milliárdot. Vagy a veje az elios lopással csalással,ami 13 milliárdba fájt az országnak.Vagy hogy a fél Balaton,és ki tudja még mi minden lőrinc,és a töklámpás vejkó nevén van. Lehetne sorolni estig, de semmi értelme egy olyannak,akinek orbán az istene.
ómió
@csipetke: Hogy kimerítő hazugságözönödre lehetőleg röviden válaszoljak, nézzük! Szerinted a bolsi népzsebelés a "követendő példa". Vettem. Gondolom, ezért vagy törzsszavazójuk a 4. 2/3-os buktátok ellenére is. Egyszer majd talán ismét sikerül "kivívnotok"! Az "efftársi eü-fejlesztésetek" akkori irodalmát, azért, visszalapozhatnád - ha ez már a fejedben nem fért el, hátha kevesebb sületlenséget árasztanál! A "sor végére" meg úgy kerültünk, hogy "nyócév" alatt "elkúrtuk"! Dereng? Nem én mondtam, hanem a máig is "vezéridol" Böszme efftársatok! Te visítasz béremelést, amikor az efftársi kormányaitok egészségügyistől, orvostól, tanártól, állami alkalmazottaktól lenyultak 1-1 havi fizetést és tízezrével rugták ki őket? Ma meg évenként kapnak normál fizuemeléseket! Se a plafon, se a Lenin szobor nem szakadt még rád ekkora képmutatástól? Ha ma bárki "lenyulná" a pénzeket, ahogy itt nekivörösödve hazudozod, akkor, ez az éppen funkcionáló "öcsit-bácsit támogatunk" rendszer nem működhetne! Tudod! Ahogy a bolsi rablóbandádnál se létezett támogatás, csak a nép zsebelése, újabbnál újabb sarcokkal! Azért nem tetszik Böszme efftársad mások által "villantott természetrajza", mert te még máig is az ő hátsójából tolod az "efftársi tutit"? Manyup-pénz fájdalmad is van? Ez volt az a 3000 milliárd, amit Pufajkás és Bokros efftársaid "kitérítettek", kiloptak az állami nyugdíjkasszából efftársi magánkasszákba, hogy az állam még nyugdíjat is csak hitelből, saját eladósításából legyen képes fizetni!? "Sikerrel" jártatok, mert 2008-ra jött is miatta (emiatt is) az államcsőd! A "veje" meg megépített egy közvilágítási rendszert, amit megpályázott! Még, ha nálatok a vagyonosodás csak "privatizációval" működik is! De hol a Demszky efftársadék által lenyult 167 milliárdos "metró-jutalék"? Azt hazudd meg nekünk! Te úgyis a mocskos hazugságaid miatt kapsz majd gutaütést!
csipetke
@ómió: 09:46 Te jó Isten! Nálad igen nagy a baj.Ezt a sok baromságot egyedül szedted össze,vagy besegítettek a pártirodán?
Azért egy orvosnak mutasd meg magad. Még valami hasonló baromságot böfögj ide,hogy a tied lehessen az utolsó szó. Na csá

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.