Jakab Péter közösségi oldalán közzétett bejegyzésében tudatta, újra őt választották meg a Jobbik elnökének. 

Jakab: "Ma jobbikos harcostársaim újabb két évre megbíztak a párt vezetésével"Fotó: Jakab Péter, a Jobbik elnöke, frakcióvezetője felszólal Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kapcsolatban az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. szeptember 21-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Ma jobbikos harcostársaim újabb két évre megbíztak a párt vezetésével.  Köszönöm a felhatalmazást, köszönöm a bizalmat! Soha nem adjuk fel!

- írta bejegyzésében.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom XXIV. tisztújító kongresszusán nagy többséggel újraválasztották Jakab Pétert a Jobbik elnökévé

- derül ki a párt szombat délutáni közleményéből.

Az eddigi elnök Jakab Péter 71,4 százalékot, a kihívója, Stummer János 27,8 százalékot kapott. A kongresszuson 245 küldött élt a szavazati jogával, közülük 243-an adtak le érvényes szavazatot.

A párt tisztújító kongresszusa az alelnökök megválasztásával folytatódik, melynek eredményéről a kongresszust követően adunk tájékoztatást.

Forrás: Telex

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Kövért megüti a guta. Mondjuk, épp ideje.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@jesz: 15.43

Jót mulattam.:)
Agit.prop. értekezlet. :))
Nyírfa
@csak úgy...: 14.29

Attól még kérdezheted, nem? :))
csak úgy....
@verőce21: mióta a jobbik szakitott a náci kurzussal, a szavazóik fideszesek lettek vagy torockaisták ...,akik majd díszmagyarban sokat tesznek a magyarokétr! :)
justhpeter
@Pegero: Már nincs messze a fejreállás és az sincs messze, hoigy az Unió megúnja a Führered pávatáncát. Példa erre, hogy addíg pofázta a harcot és Brüsszel megállítását, hogy Brüsszel megállt és megállt a pénz is. Úgyhogy lesz min gondolkodnotok, hiszen a jogállami eljárással már úton vagytok a szopató felé.
csak úgy....
@justhpeter: brüsszelék kénytelenek lesznek oszlódni,majd újra alakulni a félnótás putyin barát nélkül... :)
ómió
Eszerint "harcostársaid" is tudják, ki a leghatékonyabb pártfelszámolójuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.