Magyarországra érkezett hétfőn Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke.Budapesten tárgyalt Orbán Viktorral Ursula von der Leyen – erre jutottak a felek

Von der Leyen Orbán Viktorral tárgyalt, megbeszélésük témája Szijjártó Péter Facebook-bejegyzése szerint az alábbi volt:

a brüsszeli szankciós csomag és annak hatásai a magyar gazdaságra.

Ursula von der Leyen Twitter-oldalán rövid összegzést írt a találkozóról:

„Az Orbán Viktorral történt esti találkozó segített abban, hogy a szankciókkal és az energiabiztonsággal kapcsolatos kérdéseket tisztázzuk. Történt előrelépés, de még sokat kell dolgoznunk”

- idézte a Telex von der Leyen bejegyzését.

A német politikus azt is hozzátette, további tárgyalásokat fog folytatni a regionális szereplőkkel az olajinfrastruktúrával kapcsolatos együttműködés erősítéséről.

A találkozóról Szijjártó Péter is nyilatkozott, ezt itt olvashatja.

Forrás: telex.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Ezzel az utolsó csatlóssal nem lehet érdemben tárgyalni, ki kellene deríteni, hogy mivel zsarolhatja Putler. Csak az erőszakos hangvételből ért ez a hazudozó nímand, ( Putler gondolom, tudna mit mesélni).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fergeteg
Orbán Viktor az egyetlen államférfi a neobolsi-liberálnáci csőcselék között Európában.
Most meg Macron csörgette fel.
Akinek példaképe Orbán Viktor.
simmering73
"A Nyugat országai megértették, hogy Oroszország nemcsak hollywoodi filmekben a gonosz birodalma, hanem a valóságban is az. Megértették, hogy mekkora hibát követtek el, hogy az orosz olajtól és gáztól függővé váltak, és elhatározták, hogy elhatárolódnak az oroszoktól, elszigetelik maguktól ezt a hazug, aljas, tömeggyilkos, fasiszta és náci országot, amely eddig is a Nyugatot rombolta és veszélyeztette. Ez veszélyezteti Orbán érdekeit, emiatt ragaszkodik az orosz olajhoz és gázhoz.

Nem a magyar érdekek számítanak itt, hanem a demokratikus Nyugat, az Európai Unió, a NATO gyengítése, és Putyin megvédése, életben tartása. Ez nem Magyarország gazdasági érdeke, hanem Orbán náci (illiberális, antiszemita) ideológiára épülő fasiszta rendszerének célja, amely nemcsak Magyarországon akarja a 21. századi típusú keresztényfasiszta diktaúrát életben tartani, hanem a világ fasisztáit is egyesíteni akarja, és az egész világra ki akarja terjeszteni azt a szörnyeteg ideológiát, amelynek korábbi változata a II. világháborút, a mostani mutációja az ukrán népirtást okozta."
nepszava.us/a-nyugatnak-nemcsak-putyint-hanem-orbant-is-szankcionalnia-kellene-mert-a-ketto-ugyanaz/
ómió
@durbincs: Pontosan! Viszont előfeltétel, hogy bolsi legyen az illető!
simmering73
@durbincs: Te anyáddal foglalkozzál, szardarab.
Németh István
Arra lennék kíváncsi hogy a most tényleg sokat tűrő kifejezetten demokratikus kormányunk >>
MIKOR ÓHAJTJA ÉSZREVENNI MAGÁT!???
Ugyan is a külhoni szemetek mellett Itt (az ursulától kezdve a szargentíniféle meg az újhelyi, stb) belső ellenségig mindenki szóba jön > és különösen a média amely ezeknek hangot ad és teszi közzé a moslékokat >>>

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.