Tényleg csak egy pillanatra (mert az ilyen hitvány figurákra még gondolni sem szeretek), de elgondolkodtam azon, hogy vajon milyen átkokat, szitkokat, szennyet szórt volna a Bayer Zsolt nevű kormánypárti médialakáj egy ellenzéki politikusra vagy újságíróra, ha róluk derül ki, hogy feleségük, férjük politikai befolyását felhasználva, effektíve a magyar emberek vérén gazdagodott. Már pedig most ez történt. A bíróság jogerős ítéletben mondta ki, hogy Bayerné, Matusovits Andrea, az Országos Vérellátó Szolgálat igazgatójaként, titokban, áron alul adta el a nemzeti vérkincs egy részét külföldi multiknak.

Feltöltő: Eladott Ország
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
jogos, persze ez senkit sem érdekel, főleg nem poltékat! =))
vacsi
"Bayerné, Matusovits Andrea, az Országos Vérellátó Szolgálat igazgatójaként, titokban, áron alul adta el a nemzeti vérkincs egy részét külföldi multiknak."
És, milyen büntetést kapott?
nezelodo
Tegyük ehhez hozzá, hogy az egészségügyi hirdetésnek álcázott kormánymédiában pedig szívhez szóló hirdetésben biztatták a jószándékú polgárokat vér és vérplazma adására, a járványra hivatkozva. Bayerné talán megint szeretné betömni azt a piaci rést, ami a vérplazma bizniszben kínálkozik a magas, illiberális erkölcsű famíliának?
Eladott Ország
@vacsi: ma, 07:42 ♦ "És milyen büntetést kapott?" Kaptak egy Budai lakást műemléki környezetben bagóért. Mert az csak az arra érdemeseknek jár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.