Hová tegyük pénzünket, vagyonunkat? Az infláció lassan elolvasztja! Ingatlan, dollár, euró, részvények, arany? Háborúban is értékálló? Húzzuk meg magunkat vagy cselekedjünk? Hol a biztonság?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ a „Pénzt csak jó helyen! Váltsuk át befektetéseinket infláció-, háború és válságállóra!” című PP – BKIK (hibrid) konferencián június 2-án.

A befektetési szakma kiválóságai a magán- és cégvagyon értékének megőrzésére egyaránt használható információkat osztanak meg azokkal a kkv-döntéshozókkal, akik nem szeretnék, ha az infláció miatt semmivé válnának megteremtett értékeik.

Pénzt csak jó helyen tartsunk, ahol nem olvasztja el az infláció!

A legfontosabb kérdés, amire sok jó válsz van: Hová vigyük befektetéseinket, vagyonunkat, ahol nem olvasztja el az infláció? Mibe fektessünk, ami értéket őriz, biztonságos és nem árthat neki a kétszámjegyű infláció és a háborús környezet sem?

Mindenki számára jó tanács: vegyük nagyon komolyan a háború miatti világgazdasági kríziseket is! Jól diverzifikált portfólió kell! – mondják egyöntetűen a szakemberek.

Miből válogathatunk a párnacihán kívül? A befektetés fő témájú „Pénzt csak jó helyen! Váltsuk át befektetéseinket infláció-, háború és válságállóra!” című PP – BKIK (hibrid) konferencián június 2-án szó lesz a spórolásról, az ingatlanokba, aranyba, műkincsbe befektetésről, a bankok iránti bizalom kérdéséről, a biztonságos részvényekről, állampapírokról, a befektetési alapokról, a pénzpiaci rövid pénzbefektetésekről, megbízható valutákba fektetésről, és még sok jó, azonnal megvalósítható megoldásról.

Várjuk a kkv-döntéshozókat, akik nem szeretnék, ha az infláció miatt semmivé válnának megteremtett értékeik.

A helyszínre jövők Networking különprogramon is részt vehetnek.

Részletes információk a programról és regisztráció itt.

Forrás: PPKonferencia.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Aki időben betette rohadó nyugati vautába, és számított arra, hogy 3-4 év múlva idejut az orbáni illiberális lázálom az most jót röhög.:DDD
rokker33
Legyen aranyad=Bartha Károly! Facebookon megtalálható nagyon korrekt ajánlat. Napi árfolyamon ad el 999 tisztaságú 24k aranyat és napi árfolyamon veszi vissza Vagyis ha ma megveszel 1g aranyat 22.000 ért és holnap 32.000 lesz,akkor annyiért veszi vissza. Majd én is hozzá akarok fordulni!
ómió
Czeglédy efftársnak biztos vannak rá "fogásai"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.