Mint korábban megírtuk, egy horvátországi étterem Orbán Viktor revizionista kijelentése okán azt írta ki a bejárta elé, hogy magyarokat nem szolgálnak ki.

Szitokáradatot zúdítottak Orbán hívei a magyarokat kizáró horvát étteremre

Az Instagram-poszthoz azóta számos magyar felhasználó kommentelt, és bár vannak, akik szégyenkezve mentegetőznek, sokaknál elgurult a gyógyszer, és sajnos trágár megnyilvánulásokat is olvashatunk.

Néhány példa:

Balkan mentality from a Balkan state. offended by their own history XD

Basszatok meg a hallottat az anyatok temetésén budos fergek.

Ez a lehető legszemetebb lépés amit egy étterem hozni tudott! Egyétek meg amit főztök. Mi biztosan soha nem megyünk hozzàtok! Hányiger!

Tartsátok meg a szar kajátokat magatoknak!

Horvát patkányok vagytok

kurva anyad horvat kutyak

Itt lehet böngészni, hozzászólni:

Forrás: Instagram

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Így kell ezt, növeljétek a jó hírünket a világban hogy még többen szeressenek minket. Éljen orbán Viktor nagyurunk a horvátok meg dögöljenek meg. Ebben csak az az érdekes, hogy 3 millió ugatja hogy éljen a zsírháj és Európában már mindenki utálja orbánt és minket magyarokat is.
Ja kivéve a szerb elnök, de lehet az se sokáig már.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@Horizont: majd figyeld meg, hogy mi történik, amikor megszólal az első ...
Pálinkás Pál
@Maccska: ritka hülye vagy még románnak is..
kissé felnőttem
a sok értelmesnek fogalma nincs a zsidó szó hallatán csak a szájuk áll tőle mocskolódásra, mert tömik öket pénzel hogy itt ocsárolgassanak másokat. Pedig a 12-3- századtól már Ők verték a pénzt a magyar királyoknak. előre kialkudott áron és előre is fizettek.A megbecsülésük évszázadokra tehető, de a 18-19 százdi kereskedők is hiteleztek a szegényeknek hozomra adtak élelmiszert felirták és érdekes mindenki ha pénzhez jutott rendezte az adosságát további adalék amikor bejőttek az oroszok a katonáik a készleteket összekeverve az emeletről az utcára szórták ,ehetett ez órás élelmiszer vagy textilia. NO KOMMENT kultura.amugy a pénzverési munkáik 1800-1900 évekig tartottt.Nos olasson utánna ki is szerkesztett kis hazánkban zsidó törvényeket és mindez mit is takart? de ilyet igen Katedrát nem kaphattak söt nagy fővárosunk addig nem alkalmazhatta Őket pld vizszerelőként sem amig a helyi magyar iparosok létszámhiánya 5-6 % alá nem csőkkent .1920 ban Őfőméltóságának ( nézz utánna kire gondoltam) elsőként tettek hűség esküt.a sors és a politika iróniája hogy A deportálásukat nem tudta megakadályozni ezek ismeretében át kéne ám értékelni a mocskolódási témát urak elvtársak és szarkeverőknek itt az oldalon. AKI ÉRINTETT ebben. Az értelmesebbje ezt ismerte is tudta is mert ebben is élt.
Istenakinincsen
Orbán Viktort azonosítják a magyar néppel,holott ez két különböző dolog.Miatta útálják ki a magyarokat.
A bécsi ne lopj magyar felirat más ügy...oda is a magyar cigány járt lopni és ezzel általánosították az osztrákok a magyarokat.
Maccska
@Istenakinincsen: te is általánosítasz.Nem osztrákok,hanem egy osztrák és nem horvátok hanem egy horvát.
A horvát google értékelését meg meg lehet nézni.Nem fog neki örülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.