Nyílt levélben üzent az ellenzéki összefogás volt miniszterelnök-jelöltjének Kész Zoltán – olvasható az ATV.hu cikkében.

Márki-Zay jobbkeze a kampánypénzek elszámolását követeli az egykori miniszterelnök-jelölttől

Fotó: FERENC ISZA / AFP

A veszprémi politikus üzenete elején leszögezte: „a tisztességről nem beszélni kell, hanem akként viselkedni”. Hozzátette, a hódmezővásárhelyi polgármester kampányának egyik legfontosabb pontjával mélyen egyetértett, mi szerint azért támadják, mert nem tűri a lopást.

„Éppen ezért, az MMM vezetőségi tagjaként attól teszem függővé vezetőségi tagságom fenntartását, hogy még ebben a hónapban rendesen elszámolsz a kampánypénzzel”

– jelentette ki Kész Zoltán.

Márki-Zay jobbkeze szerint két dolgot jelent az elszámolás, egyrészt azt, hogy kiderül, pontosan mire is költötte el a Mindenki Magyarországa Mozgalom a támogatók pénzét, másrészt a nyilvánosság számára egyértelművé kell tenni, hogy az adományozóktól a kampányra átutalt támogatásokból a megmaradt összeget milyen módon juttatja vissza az MMM az adományozókhoz.

„Gondolom, mondanom sem kell, hogy az adományozók által egyértelműen célhoz kötötten adott támogatásokat nem a célra felhasználni (például pártot építeni belőle) lopás, amelyet az MMM-ben nem csak te, de senki más sem tűr el. Várom mindkét elszámolást ezért minél hamarabb!”

– zárja le levelét Kész Zoltán.

Forrás: ATV.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
Nem csak hazug, de tolvaj is? Igazi liberális!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@kereső: Bolsiék idiótája! Tedd fel magadnak a kérdést: győzelme esetén hogyan "kormányzott" volna Maki efftársad egy olyan parlamentben, amenyikben a legerősebb frakciót - ahogy az "ellenzék" közt ma is van - Böszme efftársatok vezeti!? Ha agysorvadásod ezt nem engedi, elárulom neked: vagy sehogyan, vagy Böszmebábként, akit - az összes gyagyás (veled együtt) szerint - "leváltott"! Szerintem meg csak a te tetübolsi agyadat váltotta le az idiotizmus!
Baker
@ómió: nem lehet mindenkinek olyan jobb keze, mint Eltolcsy ;)
kereső
@ómió: @ómió: Án bolsi? Nem ti vagytok többségben Ner hülye? A többi okádékod meg már nem is érdekes.NER hülye!
ómió
@Baker: Ez, akkor, ugye, már maga az "efftársi dicsőség", amikor az egyik bolsi - lopástól tartva - elszámoltatná a saját efftársát!? Netán ez lenne az "efftársi összefogás"!?
ómió
@kereső: Most hirtelen már másról aljaskodsz, makogsz, bolsiék idiótája!? Hol volt itt szó többségről? A "leváltott" Böszme efftársadról makogjál, bolsiék elmebetege! Vagy túl szoros az ánusza és beléd szorította a "szuszt"!?
Maccska
A kriptaszökevények még mindig egymást ütik.
Szórakoztató dolgok ezek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok