„Nekem ne fenyegetőzzön az a miniszter, akinek az a dolga, hogy értem dolgozzon” - mondta Simkó Edit. Hozzátette: várta, hogy talán az új kormány majd nagyobb figyelmet fordít az oktatásra, de most úgy érzi, hogy erre esély sincs.

Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Drukkolok nektek, hogy egységben tudjátok gyakorolni a polgári engedetlenséget. Reméllhetőleg nemcsak a diákok, hanem a szülők is mellétetek állnak, és bemozdul végre a társadalom immunitása.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Mirabilis: 22.26

Ugye te sem gondolod komolyan, hogy éppen a pedagógusok szavaztak volna Orbánra? Kizárt. És nem akarom, hogy a vétlenek bűnhődjenek!
Nyírfa
@Mirabilis: Valóban, nagyon életszerű : sztrájkolok a kormány politikája ellen, aztán elmegyek szavazni, és behúzom az ikszet a fidesz mellé.
Nagyon tiszteletlenül beszélsz a pedagógus társadalomrról, nekem ez nem tetszik.
Istenakinincsen
Kurmányunknak nem érdeke az oktatás szinvonala.Gyermekmegőrzésre tartja csak az iskolákat és a tanárokat.
A cél egyértelmű:a szülők/rabszolgák tudjanak menni dolgozni mert ŐK tartják el a disznófejű nagyurakat.
A tanároknak tisztában kellene lenniük ezzel a ténnyel.Egyszerre kellene felmondani mindnek,mert azt úgysem engedné a rendszar.Ha a szülőknek kellene vigyázni a gyerekekre akkor ki dolgozna az urak luxus életmódjáért?
Persze féltik a megélhetésüket,de ha egyszerre lépnének nem tudnák(és nem is mernék) kirúgni mindet.
fergeteg
Tanár ? Tüntet ?
Régen úgy k...ták volna falusi és tanyasi iskolából is mint a macskát.
Kurvapecérek...
human
Egy elhivatott tanárt már csak a lelkiismerete és hivatástudata tart a szakmában. Sokan a gyerekeket sajnálnák, ha egy tömeges felmondás lenne. Csakhogy orbánék is pont erre építenek, ami nekik soha sem volt. Lelkiismeret, szolidaritás, törődés, felelősségtudat.
Úgy gondolom a nemzetrondó politika akor sem fog változni, ha tömeges tanári felmondások lesznek. A tanárok annyit nyerhetnek, hogy nem asszisztálnak ehhez az egész borzalomhoz ami jön. Majd csökkentik az óraszámokat, felszínesebben lesz átadva az anyag és többet fog órán felügyelni a protás vagy a takarítónő. Papíron minden szép lesz. Szalagmelósnak még így is túlképzettek lesznek a gyerekek.
Istenakinincsen
@Mirabilis: Nem hinném hogy a tanárok szavazták meg.Kevesen vannak,tehetetlenek és féltik az állásukat.A szakszervezet béna,az iskolaigazgatók rettegésben tartják őket.Úgy vélem sokukban a hivatástudat erősebb,de nincs minden tanár ugyanabban az időben ugyanabban a helyzetben.Ezért sem tudnak egységben összefogni.Mindig lesz néhány aki marad és így már bukik az egész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.