Novák Katalin először hagyott jóvá törvényt, amióta köztársasági elnökként funkcionál.

Novák Katalin kiposztolta, hogy aláírta az első törvényt elnöksége alatt
Fotó: Facebook/Novák Katalin

Facebook-bejegyzésében így fogalmaz:

Ahhoz, hogy egy törvény hatályba léphessen, szükség van a köztársasági elnök hozzájárulására is. Ma aláírtam és elrendeltem a kihirdetését a minisztériumok felsorolásáról szóló törvénynek.

Vajon lesz olyan törvény, amit visszadob? Lehet kötni a fogadásokat.

Forrás: Facebook

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Látom, a mindentaláíró tollat megörökölte a NER ribi.
Jozefina
Cak okosan Palibá és Jánosbá útján!!!??
Giovanni Alba
A kép alapján még fel kellene nőnie, no nem a feladathoz -aláírni tud egy ötödikes is- hanem az íróasztalhoz. Több megoldás is lehetséges, az első a gerinc, és a velejáró egyenes derék, de ha ez nem megy, akkor magasabb szék, ha ez sem lehetséges, akkor székpárna, szükség szerinti mennyiségben.
Persze öt évet akár guggolva is kibír az asszonyság. Vagy térdepelve.
tudode
Áttekintve a wikipédián tanulmányait, pályafutását reménykedni lehet abban, hogy kamatoztatja azt, amit senkitől nem lehet elvenni, a tisztességét, és a tudását!!!
.
Ezzel a felkészülséggel amelyet fiatal kora ellenére elsajátított az első női államfő bizonyára belelát a jogÁSSZ fideSS alípítók kaparjkúrta egyeduralkodó cinkelt kártyáiba, meghasonulva önmagával annak érdekében, hogy abban a rezsimben, amelynek a magyar nép egyrésze bizalmat adott, egzisztenciá felépítése felépítése érdekében!!! :
.
Nézzük csak:
.
---- Novák Katalin
hu.wikipedia.org/wiki/Nov%C3%A1k_Katalin
.
"""Novák Katalin Éva (asszonynevén Veresné, Szeged, 1977. szeptember 6. –)[5] magyar politikus, jogász, közgazdász, köztársasági elnök. 2014–20 között család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, majd 2020–21-ben családokért felelős tárca nélküli miniszter. 2017–21 között a Fidesz egyik alelnöke, 2018–22 között országgyűlési képviselő. 2022. május 10-étől Magyarország köztársasági elnöke.[3][4] Ő Magyarország első női és eddigi legfiatalabb köztársasági elnöke."""
---------------
.
A puding próbája az evés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.