Az Eurostat szerint egy év alatt 18,3 százalékkal drágultak a feldolgozatlan élelmiszerek Magyarországon, kb. kétszer akkora ütemben, mint Csehországban és Ausztriában, és jobban, mint Horvátországban, Romániában és Lengyelországban.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Lényeg, hogy a KSH szerint csak 8,9% az infláció/ Klasszikus: " Mennyi legyen"! Ha a kormány úgy tervezi, hogy 8,9%, akkor annyit számolnak!
Nessy
Lényeg, hogy a KSH szerint csak 8,9% az infláció/ Klasszikus: " Mennyi legyen"! Ha a kormány úgy tervezi, hogy 8,9%, akkor annyit számolnak!
division
@Mirabilis: Az árstopp valóban egy nagy marhaság volt, de ezt már akkor is leírtam, amikor bevezették. Szerencsére nekem nem probléma mi mennyibe kerül, csak azt nem értem, miért csak a Fidesz szavazóinak üzened, hogy fizessék az 1200 ft - os csirkecombot? Aki nem Fidesz szavazó, annak nem kell ugyanúgy fizetnie?
verőce21
Az biztos hogy lesz visítás, a lipsik között nem sok magyar van...
magyar1
A kertben régen krumplit is ültettek.
Uriel
@division: Mert ők szavaztak arra a Fideszre, amelyik a választási brutális osztogatással (kölcsönből, aminek még kamata is van!) elindította az inflációt (ha nincs háború, nálunk akkor is magas infláció lenne!); amelyik nem tesz semmit az infláció megfékezésére vagy amit tesz, az csak látszat intézkedés és/vagy dilettáns próbálkozás; amelyik az euró bevezetésének még céldátumát sem jelölte ki, mert nekik a forinttal való játék is hatalmas bevétel; amelyik tovább lopja a közpénzt és nem tesz semmit a korrupció ellen; amelyik csal, lop, hazudik, fasizálódik, távolodik Európától és...
Hadd ne soroljam fel már mindegyiket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.