A módosítás érinti az elégséges szolgáltatást: nem maradhat el tanóra az érettségi előtt álló osztályokban, de nem szenvedhet csorbát a sajátos nevelési igényű gyermekek ellátása sem. Más esetben a tanórák 50 százalékát kell megtartani, de folyamatos felügyeletet kell biztosítania az iskolának, lehetőleg az osztályok összevonása nélkül, a diák saját oktatási intézményében. A jogszabály tartalmazza a szankciókat arra az esetre, ha a munkavállaló nem a törvényben szabályozott sztrájkjogával él, hanem más okból tagadja meg a munkát.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

polgarb
Elmennek azok maguktól is!! Sőt oda se mennek!Aztán taníthat a ragyás képű, kedvére a sok birka megelégedésére
polgarb
Elmennek azok maguktól is!! Sőt oda se mennek!Aztán taníthat a ragyás képű, kedvére a sok birka megelégedésére
Nessy
@polgarb: "Aki sohasem bégetett, az kap dicséretet
Pintér mondá, hogy olyan nincs, mint polgári engedetlenség! Kérdezze már meg Orbánt! Amikor 2006-ban kordont bontott a Kossuth téren, akkor a fidesz hivatkozott arra, hogy az polgári engedetlenség volt, ami nem büntetendő! Vagy akkor nem, most igen?
csak úgy....
érdekes lesz a világ magyarországon a fidesz után,mert semmi sem örök,föleg nem ök...
csak úgy....
@Shikari: tibim,ez ismét egy agyalágyult monológja!
Nyírfa
Minden megoldható: a tanórákat felügyeli az iskolatitkár és az iskolaőr. Már abban az esetben, amikor a tanárok tömegesen hagyják el a pályát. Tanítani és tanulni nyilván nem fog senki, ezzel Orbáén elérte a célját: a magyarnál butább nép nem lesz a világon. Persze, ne feledjük, hogy a gyerekek szülőstől, nagyszülőstől a távozás hímes mezejére lépnek, kivéve, akik nem, nekik bőven elég lesz a megőrzés. Majd Indonézia és Vietnám, de ne feledkezzünk meg Mongóliáról sem, küld nebulót, és tanárt is, igaz, magyarul nem fognak beszélni, de ez kit érdekel? Rend lesz, meg,mondta a Sanya, s úgy is lesz! Vagy nem.
Qqberci
@Shikarescu: Eriggy, borotváld meg a talpad!...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.