Most igazán belevaló kormány kell, amely felelős, egyesíti az országot és kellő erőt mutat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlés keddi ülésén. Veszélyek és különösen a háború kijelöli a következő magyar kormány feladatait...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@colibri: Stabil tetőszerkezeteket építettek őseink! Ekkorát lódítani! Háry János is megirigyelné, ha ma élne!
sgl
Baszod geczi minden kormányod több mint a fele belevaló volt komcsi, sőt a 2010-es minden tagja komcsi volt, akkor mit akarsz?
sgl
Balfasz ellenzéknek elég lenne egyetlen gazembert támadni napi 24 órában, bőven van felület de ezek a kretének minden mással foglakoznak.
Székházlopás-lakáscsalás kezedttől kezdve a mai napíg tartó ország szétlopás és tönkretétel bően ad napi 24 órás témát.
Ezek meg reszelik a szart és teli tüdővel szívják amit a fideszmaffia a pofájukba fingik.
Ott a Parlament ott még nagyot csattanna, de ezek olyan hülyék mint a büdösch rendőr kapca!
Brrrrrrrrrrrrr
Ki a hülye??
csipetke
A kormány,amit most orbán összekukázott, ezekkel aztán kileszünk a vízből. Olyan különösebben egyik se ért semmihez.
Az egész banda káslerre emlékeztet, dísznek ronda, másra meg nem jó. Viszont majd orbán megmondja,hogy melyik mit tehet,és mit nem. Ez egy kézi irányítású kormány lesz, és amilyen politikát folytatott eddig orbán, ezekkel nem kijövünk a gödörből,ahova orbán taszajtotta az országot,hanem még lejjebb kerülünk.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Az HÁBORÚ és az ő veszélyei

avagy Őfenesége újabb elmeHÁBORÚs ámokfutása

A dolog sokkal veszélyesebb, hogy az ember vicceljen vele, de az egész olyan jellemző. Jellemző erre a műveletlen és arrogáns paraszt-suttyóra, alapvető mentalitására és egyre romló elmeállapotára. Ugyanakkor sajnálatosan jellemző a birka hívei népes (számoságában és „
S a nép, az istenadta nép, -
Ha oly boldog-e rajt'
Mint akarom, s mint a barom,
Melyet igába hajt?
”) táborára.
Még meg sem száradt a pecsét a kinevezésükön a kormány vészhelyzetet hirdetett. Háborús, vagy mi vészhelyzetet, ami egy igazi gumi lehetőség, s amit pikk-pakk alkot… akarom mondani alaptörvénybe iktattak. Amit gondosan úgy fogalmaztak, legalábbis ők majd így fogják olvasni, s főleg értelmezni, hogy mindig jól jön egy kis (na jó inkább nagyobb) teljhatalom.
A vonatkozó igencsak HÁBORÚs propaganda dumákban nem csinált titkot abból, hogy az ő bomlott elméjében nem – na jó nem csak – az ukrán dolgok jelentenek HÁBORÚt, ennél sokkal fontosabb az a HÁBORÚ, amit a gaz EU ellen folytat. Na jó időnként a NATO-nak, sőt az ENSZ-nek is nekirontanak. De nem hiányzik a HÁBORÚs retorika a válság és az infláció témaköréből sem.
Egy dolog azonban felettébb kimarad a küzdelemből. Na jó ez sem igazán HÁBORÚ, de tény, hogy: „a korrupció ellen végre tenne valamit a kormány” nem szerepel az étlapon!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.