Az MCC szerdai, budapesti építész-szakmai rendezvényén Orbán Balázs, az MCC kuratóriumának elnöke azt mondta, hogy a nagy méretű infrastrukturális fejlesztési projekt egyben szellemi építkezés is. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a Kárpát-medencei, de egész Közép-Európára és a nyugati világra kisugárzással bíró tehetséggondozó intézménynek méltó budapesti központja épüljön - tett hozzá Orbán Balázs. Jelenleg több mint 5 ezer diák tanul a tehetséggondozó intézményben, a tervek szerint néhány éven belül ez a szám 10 ezerre fog nőni az MCC oktatási helyszíneinek száma pedig 30 felett lesz - mondta az MCC kuratóriumának elnöke.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"2021-ben egy közpénzmilliárdokból működtetett, azaz nem kormányközeli, hanem nettó fideszes elitképzőn (Mathias Corvinus Collegium) oktató, jellemzően a Fidesz alufóliasisakját hordó vendégtanár akár 18-szor (!) többet kereshet, mint egy magyar adjunktus az ELTE-n. Mármint az a magyar adjunktus, aki saját bevallása szerint 542 eurót, azaz nem egészen 200 ezer forintot keres. Igen, ennyit keres ma Magyarországon egy egyetemi adjunktus, doktori végzettséggel, folyamatos kutatói és publikálási kötelezettséggel." Még szerencse, hogy régebben nem az orbánjugendi MCC képezte a mérnököket, orvosokat, tanárokat és hasonló szakembereket a szakmájukra, a kolostordisznó seggét nyaló Orbán Balázs Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai ügyekért felelős államtitkár vezetésével. Be is b@szott volna is barmoktól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.