A Honvédelmi Minisztérium szerint a gépek katonai célokra kellenek, a feladatok végrehajtásához elengedhetetlenül szükségesek.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marcell
Ezen nem érdemes sírdogálni, egy ilyen laptopnak megvan az ára.

Nem ócska műanyag Fujitsu-Siemens, hanem pontos illesztésekkel összerakott, speciális anyagokból készülő masszív gépről van szó. Azt hiszem nem a katonaságon kell spórolni.

Egyébként kereskedelmi forgalomban is kapható hasonló készülék: www.pto.hu/post/1/1539
charlie
Egy rendes, katonaságnak való, EM álló,fémborítású stb. (ami megfelel minden előírásnak) bizony ennyibe kerül. És ez még simán olcsó.

De kérdés, hogy tényleg olyanra kell, vagypedig, hogy a fejeseknek legyen otthonra. Mert ha utóbbi, akkor viszont drága volt.
nanena
Én is szeretnék egy hétszázezres laptopot. Ha más venné meg nekem, örömmel használnám. De a cégem is csak olyat vesz, amivel el tudom látni a munkámat. Tételezzük fel, hogy a katonaságnak is ezért kellenek ezek a középkategóriás laptopok.
Tcat
Csöppet sem kell fennakadni ezen az áron. Ilyen minősítéssel rendelkező, katonai szabványoknak megfelelő notik nem a sarki sztech boltan vett noti minőségét hozzák. Meg számoljuk rá a közbeszerzést gondolom, azt úgy meg pláne kijön a 700-750K/noti.

Ha olyanra lesz használva, amire szánja a készítő, és tényleg kell is, akkor ezzel a rendeléssel nincs is semmi gond.
charlie
@Tcat: csak azért elég szanszos nálunk, hogy arra lett, hogy a vezető haza vigye, pici fiának/lányának...
Tcat
Jó, tudom ez pl. nem a US Army szint, ahol ilyesmi elég ritkán merül fel, de hátha nálunk is oda megy ahol kell... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.