A politikus nemcsak a rögzített benzinárat támadta, hanem az összes árstopot, mivel ezek szerinte romboló hatásúak. Nyilvánvalóan az nyer a benzinársapkán, akinek autója van. Na, most Magyarországon, akinek autója van, kevés kivételtől eltekintve, az csak a középosztályhoz sorolható inkább, ezeknek teljesen fölösleges támogatást adni

Forrás: baon.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Ez az ember volt pénzügyminiszter??? Az biztos, hogy nem a havi 30 ezerből élőknek van autójuk, hanem aki dolgozik és felfelé.
DE! A benzin árát minden árura ráteszik amit a boltokban és egyéb helyeken vásárolnak a szegények is és a szolgáltatásokra.
Igazából nem is értem mitől ilyen nagy az áremelkedés? Valamit azért Vargáék nagyon elbaxnak.
vacsi
Bokros meglehetősen ostoba és gonosz ember. Azok, akik ma autóval mennek dolgozni - és nem úri passzióból, hanem esetleg nincs vonatközlekedés, sokat kell várni a buszra, pl. egy délutáni műszak után - egyszerűen ellehetetlenülnek!
Csizmás Kond
Szerintem nagyon nagy eltérés van aközött, hogy mit mondott Bokros és mit írtak ide. Azt is biztosra veszem, hogy bár a támogatási rendszer hiányosságait akarja felróni legtöbbször butaságokat beszél. Az hogy a benzin olcsóbb és tényleg nem mindenkinek van autója ezáltal csak azokat érinti a támogatás akinek járműve van de ha már egységes mindenkire kiterjedő támogatást szeretne akkor abban az esetben is érvényes kéne legyen ez a felvetése amikor valaki segélyt, adómentességet, hiteltámogatást, gyereksegélyt stb kap...amit sehogy sem lehet megoldani.
magyar1
A benzin még egy kg lisztre is hat emelkedésileg, hiszen minden állapotában szállítják valamilyen járművel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.